בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 07/11/2016, 1:44 amבת 33, צמחה לי שן קבועה ממש באמצע החיך העליון.לציין כי היתה שן חלבית שנשברה. מעוניינת לעקור את 2 השיניים ולעשות שתל במקום השן החלבית. מה הסיכונים בעקירת שן במיקום הזה ובמה זה כרוך? האם זו תופעה מוכרת? נאמר לי שאוכל לעשות יישור שיניים ולהביאה למרכז אך אני מעוניינת לעקור אותה וממש מפחדת מכאבים וסיכונים.
בת 33, צמחה לי שן קבועה ממש באמצע החיך העליון.לציין כי היתה שן חלבית שנשברה. מעוניינת לעקור את 2 השיניים ולעשות שתל במקום השן החלבית. מה הסיכונים בעקירת שן במיקום הזה ובמה זה כרוך? האם זו תופעה מוכרת? נאמר לי שאוכל לעשות יישור שיניים ולהביאה למרכז אך אני מעוניינת לעקור אותה וממש מפחדת מכאבים וסיכונים.
ציטוט מ גיא וולפין ב 07/11/2016, 2:14 amבכל עקירה ובכל פעולה כירורגית ייתכנו סיבוכים כמו דימום, כאב, נפיחות, דלקת וכולי. לכן יש למלא את הוראות הרופא בקפדנות (תרופות, שטיפות פה, מנוחה והחלמה וכולי). לגבי מה מתוכנן אצלך ומהן האלטרנטיבות איני יכול לנחש דרך האינטרנט, עליך להתייעץ עם הרופא האישי המטפל
בכל עקירה ובכל פעולה כירורגית ייתכנו סיבוכים כמו דימום, כאב, נפיחות, דלקת וכולי. לכן יש למלא את הוראות הרופא בקפדנות (תרופות, שטיפות פה, מנוחה והחלמה וכולי). לגבי מה מתוכנן אצלך ומהן האלטרנטיבות איני יכול לנחש דרך האינטרנט, עליך להתייעץ עם הרופא האישי המטפל
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו