בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 06/11/2016, 7:04 amשלום יש לי מלא שאלות מקווה שאקבל תשובה על כולן. אני צריכה לעקור שתי שיניים קדמיות ובשתי שיניים קדמיות אחרות לעשות חידוש טיפול שורש. 1)אם אני עוקרת בבית חולים כמה יעלה לי הטיפול? 2) האם זה אפשרי לטפל בכל הפה (עקירות,שתלים,כתרים,חידושיםוכ'ו) בבית חולים? 3) אחרי עקירה כירורגית של שיניים קדמיות חייב החלמה? 4) אם עקרתי את השיניים בבית חולים הם יכולים לעשות לי גם את השתל?
בגדול אני מאוד רוצה לדעת אם זה אפשרי לתקן את המצב? תודה.
שלום יש לי מלא שאלות מקווה שאקבל תשובה על כולן. אני צריכה לעקור שתי שיניים קדמיות ובשתי שיניים קדמיות אחרות לעשות חידוש טיפול שורש. 1)אם אני עוקרת בבית חולים כמה יעלה לי הטיפול? 2) האם זה אפשרי לטפל בכל הפה (עקירות,שתלים,כתרים,חידושיםוכ'ו) בבית חולים? 3) אחרי עקירה כירורגית של שיניים קדמיות חייב החלמה? 4) אם עקרתי את השיניים בבית חולים הם יכולים לעשות לי גם את השתל?
בגדול אני מאוד רוצה לדעת אם זה אפשרי לתקן את המצב? תודה.
ציטוט מ גיא וולפין ב 07/11/2016, 2:11 amזה כל כך פשוט לשאול בבי"ח את הרופא שתכנן לך את תוכנית הטיפול ו/או את הרופאים שיבצעו אותה את כל השאלות האלו, אני פשוט לא מבין איך את רוצה שאנחש מה הם מתכננים, כמה זמן החלמה יהיה, מתי יתחיל השיקום, כמה יעלה הטיפול וכולי...
זה כל כך פשוט לשאול בבי"ח את הרופא שתכנן לך את תוכנית הטיפול ו/או את הרופאים שיבצעו אותה את כל השאלות האלו, אני פשוט לא מבין איך את רוצה שאנחש מה הם מתכננים, כמה זמן החלמה יהיה, מתי יתחיל השיקום, כמה יעלה הטיפול וכולי...
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו
התראות