בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 06/11/2016, 1:04 amשלום וברכה,
1. לפני כשלוש שנים נעשה לי ניתוח כירוגי להוצאת שן בינה כלואה (לסת תחתונה).
2. כתוצאה מכאבים במקום לאחרונה, ניגשתי אל רופא שיניים אשר בדק וראה את המקום, אמר לי שרואה שהשן צמחה שוב, הוא ראה שאריות של השורש וצריך להוציא אותם.
3. הבעיה היא שהשן ליד (37) נפגעה ואני צריכה לעבור טיפול שורש, כתר ומבנה. תוך כדי הטיפול יוציא את השאריות של השן בינה.
האם קורה כזה דבר ששן בינה צומחת שוב? אם יש שאריות של השורש, זה מחדל של הכירורג שעשה לי את הניתוח שהשאיר שאריות?
עוד שאלה, קיבלתי הצעת מחיר למבנה XXXX שקל וכתר XXXXX. זה מחיר סביר?תודה מראש.
שלום וברכה,
1. לפני כשלוש שנים נעשה לי ניתוח כירוגי להוצאת שן בינה כלואה (לסת תחתונה).
2. כתוצאה מכאבים במקום לאחרונה, ניגשתי אל רופא שיניים אשר בדק וראה את המקום, אמר לי שרואה שהשן צמחה שוב, הוא ראה שאריות של השורש וצריך להוציא אותם.
3. הבעיה היא שהשן ליד (37) נפגעה ואני צריכה לעבור טיפול שורש, כתר ומבנה. תוך כדי הטיפול יוציא את השאריות של השן בינה.
האם קורה כזה דבר ששן בינה צומחת שוב? אם יש שאריות של השורש, זה מחדל של הכירורג שעשה לי את הניתוח שהשאיר שאריות?
עוד שאלה, קיבלתי הצעת מחיר למבנה XXXX שקל וכתר XXXXX. זה מחיר סביר?
תודה מראש.
ציטוט מ גיא וולפין ב 07/11/2016, 2:19 amשן בינה לא צומחת שוב, למעשה אף שן לא צומחת שוב... מה שכנראה קרה אצלך הוא שהכירורג החליט בעקירה המקורית להשאיר חלק קטן מהשורשים בתוך עצם הלסת כיוון שכנראה היו מאוד קרובים לעצב והנ"ל היווה סיכון מיותר. ברוב המקרים השורשים האלו נשארים בתוך עצם הלסת ולא קורה כלום. במקרה שלך כנראה שבכל זאת שינו מיקום ואולי עכשיו קל בטוח יותר להוציאם (דהיינו בשורות טובות 🙂 )
לגבי מחירים שרשמת - מחקתי. אין ביכולתי להתייחס למחירים בפורום
שן בינה לא צומחת שוב, למעשה אף שן לא צומחת שוב... מה שכנראה קרה אצלך הוא שהכירורג החליט בעקירה המקורית להשאיר חלק קטן מהשורשים בתוך עצם הלסת כיוון שכנראה היו מאוד קרובים לעצב והנ"ל היווה סיכון מיותר. ברוב המקרים השורשים האלו נשארים בתוך עצם הלסת ולא קורה כלום. במקרה שלך כנראה שבכל זאת שינו מיקום ואולי עכשיו קל בטוח יותר להוציאם (דהיינו בשורות טובות 🙂 )
לגבי מחירים שרשמת - מחקתי. אין ביכולתי להתייחס למחירים בפורום
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו