בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 31/10/2016, 8:53 pmעברתי הרמת סינוס סגורה ושתל יש לי 2 דברים יש לי גירויים קלים לעומת העין יותר רגיש לעומת האיזור הנל של הצד השני כרגע ללא נפיחות יכול להיות שיש קשר ושאלה שניה הרופא אמר שלא צריך טיפות אף זו הרמה סגורה האם באמת בהרמה סגורה פחות נהוג אמר שאם במקרה יהיה טיפה נזלת לנגב או טיפה עם היד או בעדינות עם טישו באמת בהרמה סגורה פחות סיכוי לנזלת בגלל שקצת פחות פולשנית ההרמה?
עברתי הרמת סינוס סגורה ושתל יש לי 2 דברים יש לי גירויים קלים לעומת העין יותר רגיש לעומת האיזור הנל של הצד השני כרגע ללא נפיחות יכול להיות שיש קשר ושאלה שניה הרופא אמר שלא צריך טיפות אף זו הרמה סגורה האם באמת בהרמה סגורה פחות נהוג אמר שאם במקרה יהיה טיפה נזלת לנגב או טיפה עם היד או בעדינות עם טישו באמת בהרמה סגורה פחות סיכוי לנזלת בגלל שקצת פחות פולשנית ההרמה?
ציטוט מ גיא וולפין ב 31/10/2016, 10:49 pmלגבי העין איניי יודע, ייתכן ובגלל זריקות ההרדמה או נפיחות יש לך שינויים בתחושה. לגבי הנזלת או טיפות אף - בוודאי שהרמה סגורה פחות דרמטית ומסובכת מהרמה פתוחה, אך לדעתי האישית כל הפעלת לחץ על רקמת הסינוס בעת זו היא עייתית, כמו קינוח האף למשל. אומרים באנגלית better safe than sorry
לגבי העין איניי יודע, ייתכן ובגלל זריקות ההרדמה או נפיחות יש לך שינויים בתחושה. לגבי הנזלת או טיפות אף - בוודאי שהרמה סגורה פחות דרמטית ומסובכת מהרמה פתוחה, אך לדעתי האישית כל הפעלת לחץ על רקמת הסינוס בעת זו היא עייתית, כמו קינוח האף למשל. אומרים באנגלית better safe than sorry
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו