בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 31/10/2016, 7:14 amהיי
אני מחפש אנדודונט מומחה בניתוחים מיוחדים אחרי חידוש של טיפול שורש. בשן 37 שלי יש פוצר שבור בקצה של השורש הדיסטאלי, קרוב לתעלה.
אשמח לדעת אם אפיסקטומי מתחת למיקרוסקופ הוא אפשרי, ואם כן, אשמח לקבל כמה המלצות לגבי רופאים שיכולים לבצע את זה.
היי
אני מחפש אנדודונט מומחה בניתוחים מיוחדים אחרי חידוש של טיפול שורש. בשן 37 שלי יש פוצר שבור בקצה של השורש הדיסטאלי, קרוב לתעלה.
אשמח לדעת אם אפיסקטומי מתחת למיקרוסקופ הוא אפשרי, ואם כן, אשמח לקבל כמה המלצות לגבי רופאים שיכולים לבצע את זה.
ציטוט מ גיא וולפין ב 13/05/2017, 5:28 pm
ציטוט מ גיא וולפין ב 31/10/2016, 10:55 pmלגב הפנייה עניתי שאי אפשר בפורום הזה להפנות, נא לקרוא את תשובתי הקודמת. לגבי מיקרוסקופ - הוא מספק שדה ראייה טוב בהרבה אך לא בטוח שיהיה אפשר לראות אפילו עם המיקרוסוקופ את קצה הפוצר השבור ולא בטוח שגם אם יראו אותו יהיה אפשרי להוציאו. בכל מקרה כמובן כדאי לנסות.
לגב הפנייה עניתי שאי אפשר בפורום הזה להפנות, נא לקרוא את תשובתי הקודמת. לגבי מיקרוסקופ - הוא מספק שדה ראייה טוב בהרבה אך לא בטוח שיהיה אפשר לראות אפילו עם המיקרוסוקופ את קצה הפוצר השבור ולא בטוח שגם אם יראו אותו יהיה אפשרי להוציאו. בכל מקרה כמובן כדאי לנסות.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו