בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 27/10/2016, 5:48 pmבסוף הלכתי למומחה שורש והסברתי איפה הכאבים ומתי ולא הוטב צילם שוב וראה גם שבנגיעות באיזור מקפיץ אותי אז הוחלט על טיפול שורש ומקווים שלא סדק ושייפתר במהרה עכשיו שאלתי יש עוד משהו שיכולים לגלות שלא נראה במיוחד בצילום לי נאמר רק שבר או סדק אמרתי גם לגבי הפצע שיש אמר יכול להיות קשר אבל לא בהכרח מתפללת שמשהו שיהיה בקלות ובאמת לא סדק.
בסוף הלכתי למומחה שורש והסברתי איפה הכאבים ומתי ולא הוטב צילם שוב וראה גם שבנגיעות באיזור מקפיץ אותי אז הוחלט על טיפול שורש ומקווים שלא סדק ושייפתר במהרה עכשיו שאלתי יש עוד משהו שיכולים לגלות שלא נראה במיוחד בצילום לי נאמר רק שבר או סדק אמרתי גם לגבי הפצע שיש אמר יכול להיות קשר אבל לא בהכרח מתפללת שמשהו שיהיה בקלות ובאמת לא סדק.
ציטוט מ גיא וולפין ב 29/10/2016, 11:09 pmאין טעם לכתוב כאן את כל מה שיכול להיות אך ברור שלאחר טיפול השורש ע"י המומחה יהיו תשובות מדוייקות יותר. כמו כן הוא יוכל להמליץ על תקופת מעקב ולבחון את השן הזו שוב לאחר מספר חודשים
אין טעם לכתוב כאן את כל מה שיכול להיות אך ברור שלאחר טיפול השורש ע"י המומחה יהיו תשובות מדוייקות יותר. כמו כן הוא יוכל להמליץ על תקופת מעקב ולבחון את השן הזו שוב לאחר מספר חודשים
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו