בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 16/10/2016, 8:17 pmיש לי בשבוע האחרון כאב בניקוי וצחצוח בין 2 שיניים אחד שתל מלפני שנתיים ואחת סתימה ישנה שלא ברור איפה הבעיה ואם זה משהוא שצריך לטפל שאני מנקה עם חוט ביניהם זה כואב והיום גם בצחצוח שהברשתי בחלק הפנימי לא החיצוני גם כאב וגם ירד טיפה דם מה האם זה מצביע על בעיה באחת השיניים או שבגלל שזה כואב ואחרי כמה זמן לאט לאט נחלש ונעלם עד הפעם הבאה וזה קורה רק בצחצוח שאני אוכלת אין בעיה מה זה יכול להיות?
יש לי בשבוע האחרון כאב בניקוי וצחצוח בין 2 שיניים אחד שתל מלפני שנתיים ואחת סתימה ישנה שלא ברור איפה הבעיה ואם זה משהוא שצריך לטפל שאני מנקה עם חוט ביניהם זה כואב והיום גם בצחצוח שהברשתי בחלק הפנימי לא החיצוני גם כאב וגם ירד טיפה דם מה האם זה מצביע על בעיה באחת השיניים או שבגלל שזה כואב ואחרי כמה זמן לאט לאט נחלש ונעלם עד הפעם הבאה וזה קורה רק בצחצוח שאני אוכלת אין בעיה מה זה יכול להיות?
ציטוט מ גיא וולפין ב 19/10/2016, 8:03 amדימום מהחניכיים יכול להעיד על דלקת חניכיים אך דרך האינטרנט איני יכול לסייע לך או לאבחן. עלייך לגשת לרופא השיניים האישי שלך לבדיקה וטיפול
דימום מהחניכיים יכול להעיד על דלקת חניכיים אך דרך האינטרנט איני יכול לסייע לך או לאבחן. עלייך לגשת לרופא השיניים האישי שלך לבדיקה וטיפול
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו