בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 16/10/2016, 7:43 pmשלום שמי יוני בן 31 סובל מכאבי שיניים צריך לעקור שן בינה , ודן ליד אחד עקירה כירורגית ואחד עקירה רגילה, כרגע בובל מכאבים חזקים רק אחרי החג כנראה אעשה זאת, כרגע לוקח כל 7 שע איבופן 400 זה כבר פחות עוזר לי , האם יש עוד קבוצת כדורים שאפשר לקחת במקביל על מנת להפחית את הכאבים? חצי פנים כואבות לי , ואין לי אפשרות לגשת לרפואת חירום כרגע
שלום שמי יוני בן 31 סובל מכאבי שיניים צריך לעקור שן בינה , ודן ליד אחד עקירה כירורגית ואחד עקירה רגילה, כרגע בובל מכאבים חזקים רק אחרי החג כנראה אעשה זאת, כרגע לוקח כל 7 שע איבופן 400 זה כבר פחות עוזר לי , האם יש עוד קבוצת כדורים שאפשר לקחת במקביל על מנת להפחית את הכאבים? חצי פנים כואבות לי , ואין לי אפשרות לגשת לרפואת חירום כרגע
ציטוט מ גיא וולפין ב 19/10/2016, 8:02 amאתה יכול לנסות אופטלגין או אקמול-פוקוס, אם אין לך בעייה בריאותית שקשורה להם, אבל אתה חייב למצוא זמן איך לגשת לרופא השיניים האישי שלך או מוקד חרום לאיבחון וטיפול איכותי.
אתה יכול לנסות אופטלגין או אקמול-פוקוס, אם אין לך בעייה בריאותית שקשורה להם, אבל אתה חייב למצוא זמן איך לגשת לרופא השיניים האישי שלך או מוקד חרום לאיבחון וטיפול איכותי.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו