בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 14/10/2016, 2:44 pmבקרוב אמורים לעשות לי סד. האם כדאי לבצע תיקונים של השחיקות , שבר קטן ממזמן ורווחים שמפריעים לי קצת אסטתית אני יודעת שאם כן חייבת אהיה לשמור ולהקפיד לשים את הסד ואם כדאי באיזה חומרים בדרך כלל עושים לביצוע התיקונים הנל והאם רק במרפאה או שזה כולל מעבדה?
בקרוב אמורים לעשות לי סד. האם כדאי לבצע תיקונים של השחיקות , שבר קטן ממזמן ורווחים שמפריעים לי קצת אסטתית אני יודעת שאם כן חייבת אהיה לשמור ולהקפיד לשים את הסד ואם כדאי באיזה חומרים בדרך כלל עושים לביצוע התיקונים הנל והאם רק במרפאה או שזה כולל מעבדה?
ציטוט מ גיא וולפין ב 15/10/2016, 7:52 amנדמה לי שכבר עניתי לך על זה. בכל אופן יש לבצע את כל ההשלמות/תיקונים/טיפולים וכולי לפני לקיחת המידות לסד והתאמתו לפה, לא אחרי.
נדמה לי שכבר עניתי לך על זה. בכל אופן יש לבצע את כל ההשלמות/תיקונים/טיפולים וכולי לפני לקיחת המידות לסד והתאמתו לפה, לא אחרי.
ציטוט מ גיא וולפין ב 15/10/2016, 3:47 pmאין לי מושג מה הייתי מציע לך ואת זה רק הרופא האישי שלך יכול לבצע. הוא יסביר לך את תוכנית הטיפול ועל החומרים והשלבים השונים.
אין לי מושג מה הייתי מציע לך ואת זה רק הרופא האישי שלך יכול לבצע. הוא יסביר לך את תוכנית הטיפול ועל החומרים והשלבים השונים.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו