בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 11/10/2016, 8:48 amשלום רב,
התברר לי אתמול שהאורתודנט שעשה לי יישורי שיניים הוא לא אורתודנט אלא טכנאי מעבדה.
אני מעוניינת לברר האם הוא רשום בהסתדרות לרופאים.
מחיפוש באתר לא נמצא שום מידע עליומה עליי לעשות?
שלום רב,
התברר לי אתמול שהאורתודנט שעשה לי יישורי שיניים הוא לא אורתודנט אלא טכנאי מעבדה.
אני מעוניינת לברר האם הוא רשום בהסתדרות לרופאים.
מחיפוש באתר לא נמצא שום מידע עליו
מה עליי לעשות?
ציטוט מ גיא וולפין ב 12/10/2016, 6:48 pmאם אכן מיש שטיפל בך הוא אינו רופא שיניים, זהו מעשה חמור מאוד ופלילי, בפירוש עברה על החוק! שוב - אם אכן מי שטיפל בך אינו רופא שיניים!!! לא כל רופאי השיניים חברים בהר"ש, ולכן לא כולם נמצאים כאן במנוע החיפוש - אבל אפשר לבדוק באתר של משרד הבריאות מי האיש. אם אכן אינו רופא שיניים יש להגיש תלונה במשטרה וכן במשרד הבריאות. מבחינה רפואית - אני מקווה שלא נעשו לך נזקים, אך זאת רק רופא שיניים יוכל לבדוק. בצלחה
אם אכן מיש שטיפל בך הוא אינו רופא שיניים, זהו מעשה חמור מאוד ופלילי, בפירוש עברה על החוק! שוב - אם אכן מי שטיפל בך אינו רופא שיניים!!! לא כל רופאי השיניים חברים בהר"ש, ולכן לא כולם נמצאים כאן במנוע החיפוש - אבל אפשר לבדוק באתר של משרד הבריאות מי האיש. אם אכן אינו רופא שיניים יש להגיש תלונה במשטרה וכן במשרד הבריאות. מבחינה רפואית - אני מקווה שלא נעשו לך נזקים, אך זאת רק רופא שיניים יוכל לבדוק. בצלחה
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו