בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 10/10/2016, 9:04 amהיי שלום לכולם כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפשת רופא שיניים שיהיה באמת טוב ועדין כי הבן שלי הקטן מפחד מאוד ואפילו מסתגר עם עצמו..
התחלתי לחפש ואז נתקלתי במאמר הזה XXXXXXXX והתרשמתי מאוד לטובה..
הייתי רוצה חוות דעת עילו או על רופאי שיניים אחרים שיכולים לעזור לי.
תודה מראש ושיהיה לכולם גמר חתימה טובה וצום קל!!
היי שלום לכולם כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפשת רופא שיניים שיהיה באמת טוב ועדין כי הבן שלי הקטן מפחד מאוד ואפילו מסתגר עם עצמו..
התחלתי לחפש ואז נתקלתי במאמר הזה XXXXXXXX והתרשמתי מאוד לטובה..
הייתי רוצה חוות דעת עילו או על רופאי שיניים אחרים שיכולים לעזור לי.
תודה מראש ושיהיה לכולם גמר חתימה טובה וצום קל!!
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/10/2016, 8:46 pmההמלצה הטובה ביותר היא לבקשה המלצה מחברים שלך, בני משפחה, שכנים וכולי על הרופא שאצלו הם מטפלים בשיניים. אפשר גם היעזר באתרים שמרכזים המלצות ובגוגל, לחקרוא ולברר מידע על הרופא / מרפאה. דרך אחרת היא לחפש בפייסבוק את אתר המרפאה ולבדוק אם קיבלת ביקורות טובות. כדאי לקבוע במרפאה ביקור היכרות ולהתרשם מהרופא ומהצוות, מהמרפאה וכולי. לגבי ילד שממש פוחד - עדיף לגשת לרופא שיניים מומחה לילדים, או אם קיבלת המלצות על רופא שיניים שממש טוב עם ילדים. בכל מקרה, בפורום כאן אין אפשרות להמליץ מן הסתם על רופא X או Y . בהצלחה
ההמלצה הטובה ביותר היא לבקשה המלצה מחברים שלך, בני משפחה, שכנים וכולי על הרופא שאצלו הם מטפלים בשיניים. אפשר גם היעזר באתרים שמרכזים המלצות ובגוגל, לחקרוא ולברר מידע על הרופא / מרפאה. דרך אחרת היא לחפש בפייסבוק את אתר המרפאה ולבדוק אם קיבלת ביקורות טובות. כדאי לקבוע במרפאה ביקור היכרות ולהתרשם מהרופא ומהצוות, מהמרפאה וכולי. לגבי ילד שממש פוחד - עדיף לגשת לרופא שיניים מומחה לילדים, או אם קיבלת המלצות על רופא שיניים שממש טוב עם ילדים. בכל מקרה, בפורום כאן אין אפשרות להמליץ מן הסתם על רופא X או Y . בהצלחה
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו