בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 05/10/2016, 5:58 pmרציתי לשאול האם זה נכון שאחרי ניתוח הרמת סינוס בין אם היא פתוחה ובין אם סגורה מומלץ בימים הראשונים לישון בגובה ולא נמוך?
רציתי לשאול האם זה נכון שאחרי ניתוח הרמת סינוס בין אם היא פתוחה ובין אם סגורה מומלץ בימים הראשונים לישון בגובה ולא נמוך?
ציטוט מ גיא וולפין ב 08/10/2016, 8:31 amאכן כך, כדי שכוח הכובד יעזור גם תוך כדי שינה שלא יצטברו הפרשות באף ובסינוס.כדאי גם לקרוא את המאמר הבא הנחיות ועצות לאחר עקירת שיניים או כירורגיה (השתלות עצם, שתלים והרמות סינוס)
כדאי גם לקרוא את המאמר הבא הנחיות ועצות לאחר עקירת שיניים או כירורגיה (השתלות עצם, שתלים והרמות סינוס)
ציטוט מ גיא וולפין ב 09/10/2016, 8:41 pmאחרי הרמת סינוס פתוחה אני מבקש מהמטופלים שלי לפחות במשך שבוע לישון על כריות מוגבהות ולא לקנח את האף אלא טיפות אף בתרסיס/ג'ל . אין פה מתמטיקה או חוקיות אלא רק אמצעי זהירות בנוסף לתרופות ולהוראות האחרות (מנוחה, קרח, שטיפות פה וכולי)
אחרי הרמת סינוס פתוחה אני מבקש מהמטופלים שלי לפחות במשך שבוע לישון על כריות מוגבהות ולא לקנח את האף אלא טיפות אף בתרסיס/ג'ל . אין פה מתמטיקה או חוקיות אלא רק אמצעי זהירות בנוסף לתרופות ולהוראות האחרות (מנוחה, קרח, שטיפות פה וכולי)
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/10/2016, 8:28 amלגבי איסור להתכופף - נכון מאוד. לגבי כמה זמן - אני ממליץ שבוע כאמור.
לגבי איסור להתכופף - נכון מאוד. לגבי כמה זמן - אני ממליץ שבוע כאמור.
ציטוט מ אורח/ת ב 10/10/2016, 12:46 pmטוב תודה בכל אופן אני אראה איך ארגיש אקח קודם שלושה ימים ואם ארגיש חלשה אקח עוד בכל אופן תודה על ההתייעצות והמענה.
טוב תודה בכל אופן אני אראה איך ארגיש אקח קודם שלושה ימים ואם ארגיש חלשה אקח עוד בכל אופן תודה על ההתייעצות והמענה.
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/10/2016, 8:46 pmבהצלחה
בהצלחה
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו