בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 01/10/2016, 3:16 pmלום, אני ביום ראשון הקרוב, בדיוק עוד שבוע טסה לחול. לפני 4 ימים עשיתי סתימה ממש עמוקה והרופא שיניים אמר שאם יהיה לי כאבים בשן אצטרך לעשות טיפול שורש.
עבר כבר הרבה זמן וכואב לי ממש, אפילו מגיע לכאב בעצם הלחי.
השאלה אם כדאי לי לדחות את הטיפול שורש בשבוע-שבועיים, אם אפשר בכלל במצב כזה, או להתחיל אותו לפני הטיסה?
אני מפחדת שזה יכאב לי בחול.
מחכה לתשובה כי באמת שאני לא יודעת מה לעשות.
לום, אני ביום ראשון הקרוב, בדיוק עוד שבוע טסה לחול. לפני 4 ימים עשיתי סתימה ממש עמוקה והרופא שיניים אמר שאם יהיה לי כאבים בשן אצטרך לעשות טיפול שורש.
עבר כבר הרבה זמן וכואב לי ממש, אפילו מגיע לכאב בעצם הלחי.
השאלה אם כדאי לי לדחות את הטיפול שורש בשבוע-שבועיים, אם אפשר בכלל במצב כזה, או להתחיל אותו לפני הטיסה?
אני מפחדת שזה יכאב לי בחול.
מחכה לתשובה כי באמת שאני לא יודעת מה לעשות.
ציטוט מ גיא וולפין ב 01/10/2016, 7:44 pmלא הייתי נוסע לחול במצב כזה בלי שהרופא יבדוק קודם ויחליט מה לעשות. אם יש כאב כה חזק סבירות גבוהה שתצטרכי טיפול שורש, לכן אפשרי גם לפני הנסיעה לבצע טיפול חירום שנקרא אקסטירפציה במידת הצורך (זהו בעצם חלק מטיפול השורש המלא ומשמש לעזרה ראשונה)
לא הייתי נוסע לחול במצב כזה בלי שהרופא יבדוק קודם ויחליט מה לעשות. אם יש כאב כה חזק סבירות גבוהה שתצטרכי טיפול שורש, לכן אפשרי גם לפני הנסיעה לבצע טיפול חירום שנקרא אקסטירפציה במידת הצורך (זהו בעצם חלק מטיפול השורש המלא ומשמש לעזרה ראשונה)
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו