בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 29/09/2016, 3:42 pmאני אמורה בעוד חודש בערך לעבור ניתוח הרמת סינוס האם כדאי להשתמש כבר עכשיו מפחד שאתקרר מפאת שמתחיל להיות חם / קר טיפות/ ספריי לאף , תרופות או אפילו ויטמינים שישמרו עליי שאגיע לגמרי בריאה לניתוח.
אני אמורה בעוד חודש בערך לעבור ניתוח הרמת סינוס האם כדאי להשתמש כבר עכשיו מפחד שאתקרר מפאת שמתחיל להיות חם / קר טיפות/ ספריי לאף , תרופות או אפילו ויטמינים שישמרו עליי שאגיע לגמרי בריאה לניתוח.
ציטוט מ גיא וולפין ב 30/09/2016, 5:43 amאם עוד לא עבר מספיק זמן מהעקירה שבוצעה אז אין מה להקדים. אם הרופא האישי שלך אומר שאין בעיה להקדים - סבבה
אם עוד לא עבר מספיק זמן מהעקירה שבוצעה אז אין מה להקדים. אם הרופא האישי שלך אומר שאין בעיה להקדים - סבבה
ציטוט מ אורח/ת ב 30/09/2016, 8:57 amלא הבנתי את התשובה. שאלתי רק לגבי תרופות לפני הרמת סינוס כמו ויטמנים , תרסיסים לאף וכן האם כדאי לקחת לפני הניתוח שישמרו עליי שלא אתקרר ויהיה לי נוזלת .
לא הבנתי את התשובה. שאלתי רק לגבי תרופות לפני הרמת סינוס כמו ויטמנים , תרסיסים לאף וכן האם כדאי לקחת לפני הניתוח שישמרו עליי שלא אתקרר ויהיה לי נוזלת .
ציטוט מ גיא וולפין ב 01/10/2016, 7:46 pmאינני מהחסידים של בליעת תרופות שלא לצורך. ויטמינים - לא יכול להזיק.
אינני מהחסידים של בליעת תרופות שלא לצורך. ויטמינים - לא יכול להזיק.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו