פורום
ניווט בפורום

הרמת סינוס סגורה

ציטוט

מה תופעות הלוואי של הרמת סינוס סגורה ושתל , ומה משך ההחלמה בערך שצריך לנוח אחרי הפרצדורה חושבת כמה ימי החלמה צריך חושבת האם 2 ימי החלמה אחרי הניתוח מספיק או שצריך יותר אחרי הניתוח הנ"ל והאם יש עוד תרופות חוץ מאנטביוטיקה ומשכחי כאבים מקבלים תרופות נוספות בגלל שזה הרמת סינוס בניגוד לרק שתל והאם יש דברים שאסור לעשות אחרי ההשתלה + הרמת הסינוס?

ציטוט

למה את לא מתיעעצת על כל השאלות הנ"ל ואחרות שרמשת היום עם הרופא האישי שלך? איך אני יכול לנחש מה בכוונתו לעשות. אענה באופן כללי - ברוב המקרים רושמים אנטיביוטיקה ומשככי כאבים נוגדי דלקת, לעיתים בניתוחים גדולים/קשים גם נותנים סטרואידים.

 הנחיות ועצות לאחר עקירת שיניים או כירורגיה

ציטוט

התכוונתי אם לאף נותנים משהו כל שאר הדברים הבנתי מהרופא אבל פתאום קראתי שלפעמים נותנים גם טיפות לאף זה נכון כדאי שאקנה שיהיו ליתר בטחון ושלא אצטרך אחרי ההרמה לקנות ? את כל הדברים הבנתי וקיבלתי הנחיות לגבי האנטביוטיקה והמשכחים ואין פה בעייה. רק לגבי השאלה ששאלתי.

ציטוט

לאחר הרמת סינוס אין לקנח את האף לפחות שבוע. במידה ויש נזלת כדאי להשתמש בג'ל של טיפות אף או לפחות תרסיס, ורק לנגב את האף עם טישו וכולי 

התחברות