בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 23/09/2016, 5:50 pmמה תופעות הלוואי של הרמת סינוס סגורה ושתל , ומה משך ההחלמה בערך שצריך לנוח אחרי הפרצדורה חושבת כמה ימי החלמה צריך חושבת האם 2 ימי החלמה אחרי הניתוח מספיק או שצריך יותר אחרי הניתוח הנ"ל והאם יש עוד תרופות חוץ מאנטביוטיקה ומשכחי כאבים מקבלים תרופות נוספות בגלל שזה הרמת סינוס בניגוד לרק שתל והאם יש דברים שאסור לעשות אחרי ההשתלה + הרמת הסינוס?
מה תופעות הלוואי של הרמת סינוס סגורה ושתל , ומה משך ההחלמה בערך שצריך לנוח אחרי הפרצדורה חושבת כמה ימי החלמה צריך חושבת האם 2 ימי החלמה אחרי הניתוח מספיק או שצריך יותר אחרי הניתוח הנ"ל והאם יש עוד תרופות חוץ מאנטביוטיקה ומשכחי כאבים מקבלים תרופות נוספות בגלל שזה הרמת סינוס בניגוד לרק שתל והאם יש דברים שאסור לעשות אחרי ההשתלה + הרמת הסינוס?
ציטוט מ גיא וולפין ב 23/09/2016, 11:21 pmלמה את לא מתיעעצת על כל השאלות הנ"ל ואחרות שרמשת היום עם הרופא האישי שלך? איך אני יכול לנחש מה בכוונתו לעשות. אענה באופן כללי - ברוב המקרים רושמים אנטיביוטיקה ומשככי כאבים נוגדי דלקת, לעיתים בניתוחים גדולים/קשים גם נותנים סטרואידים.
למה את לא מתיעעצת על כל השאלות הנ"ל ואחרות שרמשת היום עם הרופא האישי שלך? איך אני יכול לנחש מה בכוונתו לעשות. אענה באופן כללי - ברוב המקרים רושמים אנטיביוטיקה ומשככי כאבים נוגדי דלקת, לעיתים בניתוחים גדולים/קשים גם נותנים סטרואידים.
ציטוט מ אורח/ת ב 24/09/2016, 6:47 amהתכוונתי אם לאף נותנים משהו כל שאר הדברים הבנתי מהרופא אבל פתאום קראתי שלפעמים נותנים גם טיפות לאף זה נכון כדאי שאקנה שיהיו ליתר בטחון ושלא אצטרך אחרי ההרמה לקנות ? את כל הדברים הבנתי וקיבלתי הנחיות לגבי האנטביוטיקה והמשכחים ואין פה בעייה. רק לגבי השאלה ששאלתי.
התכוונתי אם לאף נותנים משהו כל שאר הדברים הבנתי מהרופא אבל פתאום קראתי שלפעמים נותנים גם טיפות לאף זה נכון כדאי שאקנה שיהיו ליתר בטחון ושלא אצטרך אחרי ההרמה לקנות ? את כל הדברים הבנתי וקיבלתי הנחיות לגבי האנטביוטיקה והמשכחים ואין פה בעייה. רק לגבי השאלה ששאלתי.
ציטוט מ גיא וולפין ב 27/09/2016, 9:06 pmלאחר הרמת סינוס אין לקנח את האף לפחות שבוע. במידה ויש נזלת כדאי להשתמש בג'ל של טיפות אף או לפחות תרסיס, ורק לנגב את האף עם טישו וכולי
לאחר הרמת סינוס אין לקנח את האף לפחות שבוע. במידה ויש נזלת כדאי להשתמש בג'ל של טיפות אף או לפחות תרסיס, ורק לנגב את האף עם טישו וכולי
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו