בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 29/08/2016, 7:14 pmהתחלתי להשתמש ופוצע אותי בנסיונות בשיניים האחוריות אז אני משלבת בין עם הידית שבאחוריות קל יותר האם כדאי לשלב או רק את זה עם הידית כלומר באיזורים שקל יותר עם הרגיל ובמקומות שקשים יותר עם הידית ומה כדאי והאם יש שוני בחוט בין אם רגיל לבין אם ים ידית עם תוספת טעם מנטה או ללא מה טוב?
התחלתי להשתמש ופוצע אותי בנסיונות בשיניים האחוריות אז אני משלבת בין עם הידית שבאחוריות קל יותר האם כדאי לשלב או רק את זה עם הידית כלומר באיזורים שקל יותר עם הרגיל ובמקומות שקשים יותר עם הידית ומה כדאי והאם יש שוני בחוט בין אם רגיל לבין אם ים ידית עם תוספת טעם מנטה או ללא מה טוב?
ציטוט מ גיא וולפין ב 29/08/2016, 7:26 pmלכל אחד יש את ההעדפות שלו לפי מה שנוח לו בכל איזור - עם ידית או בלי ידית, עם שעווה או בלי, עם תוספת טעם או ללא. אין ממש הבדל, העיקר שבכל איזור תצליחי לבצע את הפעולה בצורה הנכונה. כדאי לקבל הדרכה ויעוץ מהשיננית
לכל אחד יש את ההעדפות שלו לפי מה שנוח לו בכל איזור - עם ידית או בלי ידית, עם שעווה או בלי, עם תוספת טעם או ללא. אין ממש הבדל, העיקר שבכל איזור תצליחי לבצע את הפעולה בצורה הנכונה. כדאי לקבל הדרכה ויעוץ מהשיננית
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו