פורום
ניווט בפורום

הרמת סינוס

ציטוט

שולחים אותו לצילום סיטי שנחליט על המשך אם כדאי לעשות שתל. שאלתי היא האם בעקבות זה שבוצעה עקירה בעקבות סדק למרות שנתפס בזמן סיכוי רב להרמת סינוס כלשהיא וגם העובדה שלפני שעקרו את השן זו שן שעברה כל הטיפולים עם חידוש ואפילו הארכת כותרת שמאבדים שם גם עצם האם הסיכוי להרמת סינוס בעקבות זאת גדל או שלא בהכרח?

ציטוט

נדמה לי שכבר עניתי על השאלה הזו?  בכל מקרה בהחלט כאשר שן עברה סדק ובעצם הלסת היה זיהום ונזק מקומי האפשרות שתצטרכי הרמת סינוס והשתלת עצם עולה וגדלה

ציטוט

והאם זה שגילו ועקרו די מהר לפני שראו בצילום לא עוזר שלא אצטרך. וגם זה שעברתי באותה שן גם הטרכת כותרת האם זה אומר שהורדה עצם וגם בגלל זה סיכוי להרמת סינוס למרות שבפנורמי לפני שנה אחרי הארכת כותרת נראה שאפשר להשתיל אבל במצב כזה סיכוי גדול להרמת סינוס ואם כן אי אפשר לדעת ולהעריך לפי מה שהיה בפנורומי ברור שהולכת לעשות סיטי אבל קצת לחוצה.

ציטוט

אני שוב כותב את אותו דבר - הערכת מצב העצם והצורך בכירורגיה הוא רק לאחר בדיקת רופא וצילום סיטי, למה לנסות לנחש מה יהיה? 

ציטוט

אבל זה שעשיתי הארכת כותרת חוץ מהסדק בא לרעתי . סליחה על ההטרדה אני פשוט מאוד לחוצה ורוצה שיסתדר בלי הרמת סינוס או מקסימום הרמה סגורה. והאם לגיל יש איזשהו משמעות בסיכוי? ועושה כבר צילום בקרוב מאוד.

ציטוט

אני חושב שהבהרתי את עצמי מספר רב של פעמים בנושא הזה ספציפי מולך 

התחברות