בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 25/08/2016, 11:27 pmשולחים אותו לצילום סיטי שנחליט על המשך אם כדאי לעשות שתל. שאלתי היא האם בעקבות זה שבוצעה עקירה בעקבות סדק למרות שנתפס בזמן סיכוי רב להרמת סינוס כלשהיא וגם העובדה שלפני שעקרו את השן זו שן שעברה כל הטיפולים עם חידוש ואפילו הארכת כותרת שמאבדים שם גם עצם האם הסיכוי להרמת סינוס בעקבות זאת גדל או שלא בהכרח?
שולחים אותו לצילום סיטי שנחליט על המשך אם כדאי לעשות שתל. שאלתי היא האם בעקבות זה שבוצעה עקירה בעקבות סדק למרות שנתפס בזמן סיכוי רב להרמת סינוס כלשהיא וגם העובדה שלפני שעקרו את השן זו שן שעברה כל הטיפולים עם חידוש ואפילו הארכת כותרת שמאבדים שם גם עצם האם הסיכוי להרמת סינוס בעקבות זאת גדל או שלא בהכרח?
ציטוט מ גיא וולפין ב 26/08/2016, 6:32 pmנדמה לי שכבר עניתי על השאלה הזו? בכל מקרה בהחלט כאשר שן עברה סדק ובעצם הלסת היה זיהום ונזק מקומי האפשרות שתצטרכי הרמת סינוס והשתלת עצם עולה וגדלה
נדמה לי שכבר עניתי על השאלה הזו? בכל מקרה בהחלט כאשר שן עברה סדק ובעצם הלסת היה זיהום ונזק מקומי האפשרות שתצטרכי הרמת סינוס והשתלת עצם עולה וגדלה
ציטוט מ אורח/ת ב 26/08/2016, 7:26 pmוהאם זה שגילו ועקרו די מהר לפני שראו בצילום לא עוזר שלא אצטרך. וגם זה שעברתי באותה שן גם הטרכת כותרת האם זה אומר שהורדה עצם וגם בגלל זה סיכוי להרמת סינוס למרות שבפנורמי לפני שנה אחרי הארכת כותרת נראה שאפשר להשתיל אבל במצב כזה סיכוי גדול להרמת סינוס ואם כן אי אפשר לדעת ולהעריך לפי מה שהיה בפנורומי ברור שהולכת לעשות סיטי אבל קצת לחוצה.
והאם זה שגילו ועקרו די מהר לפני שראו בצילום לא עוזר שלא אצטרך. וגם זה שעברתי באותה שן גם הטרכת כותרת האם זה אומר שהורדה עצם וגם בגלל זה סיכוי להרמת סינוס למרות שבפנורמי לפני שנה אחרי הארכת כותרת נראה שאפשר להשתיל אבל במצב כזה סיכוי גדול להרמת סינוס ואם כן אי אפשר לדעת ולהעריך לפי מה שהיה בפנורומי ברור שהולכת לעשות סיטי אבל קצת לחוצה.
ציטוט מ גיא וולפין ב 27/08/2016, 8:20 pmאני שוב כותב את אותו דבר - הערכת מצב העצם והצורך בכירורגיה הוא רק לאחר בדיקת רופא וצילום סיטי, למה לנסות לנחש מה יהיה?
אני שוב כותב את אותו דבר - הערכת מצב העצם והצורך בכירורגיה הוא רק לאחר בדיקת רופא וצילום סיטי, למה לנסות לנחש מה יהיה?
ציטוט מ אורח/ת ב 29/08/2016, 5:51 pmאבל זה שעשיתי הארכת כותרת חוץ מהסדק בא לרעתי . סליחה על ההטרדה אני פשוט מאוד לחוצה ורוצה שיסתדר בלי הרמת סינוס או מקסימום הרמה סגורה. והאם לגיל יש איזשהו משמעות בסיכוי? ועושה כבר צילום בקרוב מאוד.
אבל זה שעשיתי הארכת כותרת חוץ מהסדק בא לרעתי . סליחה על ההטרדה אני פשוט מאוד לחוצה ורוצה שיסתדר בלי הרמת סינוס או מקסימום הרמה סגורה. והאם לגיל יש איזשהו משמעות בסיכוי? ועושה כבר צילום בקרוב מאוד.
ציטוט מ גיא וולפין ב 29/08/2016, 7:34 pmאני חושב שהבהרתי את עצמי מספר רב של פעמים בנושא הזה ספציפי מולך
אני חושב שהבהרתי את עצמי מספר רב של פעמים בנושא הזה ספציפי מולך
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו