פורום
ניווט בפורום

הרמת סינוס סגורה

ציטוט

אני אצטרך בקרוב לעבור שתל במידה ואצטרך סגורה פתוחה החלטנו שלא נעשה אם אצטרך אלא רק סגורה . השאלה אם אצטרך לא רק שתל אלא הרמה סגורה שהיא יותר קלה כמה זמן לוקח להחלים ולוקח זמן להתאושש אחרי השתל האם יכול להיות גם ימים שכדאי לנוח אחרי זה?

ציטוט

הרמה סגורה או פתוחה היא שאלה ששואלים את הרופא המנתח לאחר בדיקתו את צילום הCT שמבוצע והערכתו כמה עצם לסת נשארה ואת מיקום הסינוס. זה לא משהו שממש אפשר לבחור, אלא בהתאם לצורך בכל ניתוח כשלעצמו. הרמה סגורה בדר"כ מתאוששים מהר יותר וזהו ניתוח קל בהרבה. הרמת סינוס פתוחה - הייתי ממליץ על 3 ימי מנוחה בבית.

ציטוט

אז אם יעשו הרמה סגורה ולא רק שתל ולא פתוחה אחרי 3 ימים מקסימום זה יספיק כי פעם קודמת שעשו לי שתל לבד ללא כל תוספת עצם ולסת תחתונה שהיא פחות קשה כי אפילו העקירה במקום עכשיו לקח לי יומיים שלושה להתאושש זה אומר משהוא על קצב ההחלמה מהשן הנל וזו טוחנת עליונה שהעקירה היתה בעקבות סדק אם זה משנה משהוא בהערכה ואפילו בסיכוי ?

ציטוט

כשעושים ניתוח אין איזו חוקיות או הבטחה חזמן החלמה או כאב או נפיחות וכמה זמן זה ייקח. כל פעולה יכולה לעבור בקלות או בקושי רב. לא אוכל לנחש כמה זמן יכאב וכמה זמן תצטרכי לנוח בבית 

התחברות