בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 24/08/2016, 2:46 pmרציתי לשאול האם יש יתרונות בשימוש בחוט דנטלי רגיל לעומת זה עם הידית כי פשוט עם זה עם הידית יותר קל לי לנקות ולהגיע מאשר מהרגיל במיוחד בלסת העליונה ורוצה שינקה טוב ובחוט הרגיל ממש קשה גם להחזיק טוב וגם שינקה בלסת העליונה בלסת התחתונה התחלתי להצליח אבל העליונה ממש קשה ובמיוחד כל השיניים האחוריות האם יש איזה יתרון משמעותי לחוט רגיל לעומת עם הידית והאם אילו עם הידית אפשר לעשות שימוש רב שימושי או גם אותו צריך לזרוק אחרי כל שימוש?
רציתי לשאול האם יש יתרונות בשימוש בחוט דנטלי רגיל לעומת זה עם הידית כי פשוט עם זה עם הידית יותר קל לי לנקות ולהגיע מאשר מהרגיל במיוחד בלסת העליונה ורוצה שינקה טוב ובחוט הרגיל ממש קשה גם להחזיק טוב וגם שינקה בלסת העליונה בלסת התחתונה התחלתי להצליח אבל העליונה ממש קשה ובמיוחד כל השיניים האחוריות האם יש איזה יתרון משמעותי לחוט רגיל לעומת עם הידית והאם אילו עם הידית אפשר לעשות שימוש רב שימושי או גם אותו צריך לזרוק אחרי כל שימוש?
ציטוט מ גיא וולפין ב 24/08/2016, 6:11 pmאישית אני מאוד ממליץ על חוט דנטלי ונותן למטופל לבחור מה השיטה המועדפת עליו או זו שנוחה לו, וכמובן אפשר לשלב. למטופל שמתקשה להגיע לשיניים האחוריות אכן מומלץ חוט עם ידית. אין הבדל באיכות כל עוד מבצעים את פעולת הניקוי עצמה בצורה הנכונה - כאן הרופא האישי או השיננית צריכים להדריך כיצד לבצע. אפשר לשטוף ולנקות את החוט לאחר כל שימוש ולזרוק כשהוא מתבלה, ואפשר כמובן לאחר כל שימוש בחוט להחליף לחדש
אישית אני מאוד ממליץ על חוט דנטלי ונותן למטופל לבחור מה השיטה המועדפת עליו או זו שנוחה לו, וכמובן אפשר לשלב. למטופל שמתקשה להגיע לשיניים האחוריות אכן מומלץ חוט עם ידית. אין הבדל באיכות כל עוד מבצעים את פעולת הניקוי עצמה בצורה הנכונה - כאן הרופא האישי או השיננית צריכים להדריך כיצד לבצע. אפשר לשטוף ולנקות את החוט לאחר כל שימוש ולזרוק כשהוא מתבלה, ואפשר כמובן לאחר כל שימוש בחוט להחליף לחדש
ציטוט מ אורח/ת ב 25/08/2016, 5:05 amאז החלטתי לשלב ושוב אשאל אין הבדל באיכות בין עם הידית להין בלי ולאט אני מצליחה יותר גם ברגיל וגם עם הידית אני מניחה שלאט לאט אתרגל והכל יתרפא.
אז החלטתי לשלב ושוב אשאל אין הבדל באיכות בין עם הידית להין בלי ולאט אני מצליחה יותר גם ברגיל וגם עם הידית אני מניחה שלאט לאט אתרגל והכל יתרפא.
ציטוט מ גיא וולפין ב 25/08/2016, 9:09 amאין הבדל מלבד נוחות השימוש
אין הבדל מלבד נוחות השימוש
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו