בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 21/08/2016, 8:07 pmאני 4 חודשים אחרי עקירה בשן שהיה בה סדק ונקבע לי לעשות צילום ותור למשתיל שיהיה בעוד חודש השאלה מתי כדאי לעשות את הצילום האם עכשיו או כמה שיותר קרוב לתור ייתן מידע הכי טוב ובכלל תוך כמה זמן לוקח לקבל תשובה ? והאם הסיכוי שמצב הפנורומי לפני שנה שנתיים טוב הסיכוי שלא אצטרך הרמת סינוס גדול?
אני 4 חודשים אחרי עקירה בשן שהיה בה סדק ונקבע לי לעשות צילום ותור למשתיל שיהיה בעוד חודש השאלה מתי כדאי לעשות את הצילום האם עכשיו או כמה שיותר קרוב לתור ייתן מידע הכי טוב ובכלל תוך כמה זמן לוקח לקבל תשובה ? והאם הסיכוי שמצב הפנורומי לפני שנה שנתיים טוב הסיכוי שלא אצטרך הרמת סינוס גדול?
ציטוט מ גיא וולפין ב 24/08/2016, 5:56 pmלפי פנורמי לא קובעים את מבנה העצם ואת כמות העצם שזקוקים לה כדי לבצע השתלה איכותית וטובה. לגבי מועד הצילום - חודש פני או שבועיים לפני או שבוע לפני - אין ממש הבדל, אם כבר עברו 3-4 חודשים מהעיקרה. לגבי סגורה/פתוחה - כאמור לפי כמות העצם הקיימת ומבנה/גודל/צורת הסינוס הסמוך
לפי פנורמי לא קובעים את מבנה העצם ואת כמות העצם שזקוקים לה כדי לבצע השתלה איכותית וטובה. לגבי מועד הצילום - חודש פני או שבועיים לפני או שבוע לפני - אין ממש הבדל, אם כבר עברו 3-4 חודשים מהעיקרה. לגבי סגורה/פתוחה - כאמור לפי כמות העצם הקיימת ומבנה/גודל/צורת הסינוס הסמוך
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו