בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 17/08/2016, 11:39 amצהריים טובים
בשן קדמית יש לי כתר שאני מעוניין להחליף, כי אינני מרוצה ממנו אסתטית
הרופאה טוענת כי לפני החלפתו בחדש יש לבצע שוב טיפול שורש, על מנת שיהיה לה מרחב תמרון כמה שיותר גדול בהשמתו בצורה משביעת רצון (שלא יהיה בולט וכו'). האומנם פעולה זו הגיונית ?
תודה
צהריים טובים
בשן קדמית יש לי כתר שאני מעוניין להחליף, כי אינני מרוצה ממנו אסתטית
הרופאה טוענת כי לפני החלפתו בחדש יש לבצע שוב טיפול שורש, על מנת שיהיה לה מרחב תמרון כמה שיותר גדול בהשמתו בצורה משביעת רצון (שלא יהיה בולט וכו'). האומנם פעולה זו הגיונית ?
תודה
ציטוט מ גיא וולפין ב 17/08/2016, 4:23 pmאם בצילום הרנטגני רואים שטיפול השורש הותיק אינו מושלם או שיש דלקת או כשמורידים את הכתר רואים שיש ריקבון מתחת לכתר ולמבנה - כל אלו סיבות טובות לבצע חידוש טיפול שורש.
אם בצילום הרנטגני רואים שטיפול השורש הותיק אינו מושלם או שיש דלקת או כשמורידים את הכתר רואים שיש ריקבון מתחת לכתר ולמבנה - כל אלו סיבות טובות לבצע חידוש טיפול שורש.
ציטוט מ אורח/ת ב 17/08/2016, 5:36 pmהבנתי, תודה
יחד עם זאת, האם ביצוע טיפול שורש נוסף (כנראה לצורך אסתטי)
אכן עשוי להרחיב את אפשרויות התמרון והזוויות בהשמת הכתר?
וכן, האם יש סיכון בביצוע טיפול שורש לצורך אסתטי כפי שהרופאה רוצה לעשות?
תודה
הבנתי, תודה
יחד עם זאת, האם ביצוע טיפול שורש נוסף (כנראה לצורך אסתטי)
אכן עשוי להרחיב את אפשרויות התמרון והזוויות בהשמת הכתר?
וכן, האם יש סיכון בביצוע טיפול שורש לצורך אסתטי כפי שהרופאה רוצה לעשות?
תודה
ציטוט מ גיא וולפין ב 17/08/2016, 6:45 pmמניתי בפניך סיבות אפשריות שהרופאה יכולה לקבוע לפיהן שיש צורך בחידוש טיפול שורש. מעבר לכך ואת הסיבה המדוייקת במקרה שלך או אבחנה מדוייקת אינני יכול לקבוע דרך האינטרנט ועליך לברר זאת סופית מול הרופאה האישית שלך, שתוכל להסביר לך לעומק יותר.
מניתי בפניך סיבות אפשריות שהרופאה יכולה לקבוע לפיהן שיש צורך בחידוש טיפול שורש. מעבר לכך ואת הסיבה המדוייקת במקרה שלך או אבחנה מדוייקת אינני יכול לקבוע דרך האינטרנט ועליך לברר זאת סופית מול הרופאה האישית שלך, שתוכל להסביר לך לעומק יותר.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו