בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 17/08/2016, 7:34 amשלום,
הומלץ לי לבצע כתר זירקוניה בשיניים הקדמיים. איך אוכל לדעת שהכתר אכן זירקוניה ומאיזה סוג? האם רופא השיניים מחייב לתת איזשהו מסמך שמעיד על חומרי הכתר?
כמו כן נאמר לי במרפאה שהאחריות לזירקוניה היא שנה אחת בלבד, האם זה תקין?תודה מראש.
שלום,
הומלץ לי לבצע כתר זירקוניה בשיניים הקדמיים. איך אוכל לדעת שהכתר אכן זירקוניה ומאיזה סוג? האם רופא השיניים מחייב לתת איזשהו מסמך שמעיד על חומרי הכתר?
כמו כן נאמר לי במרפאה שהאחריות לזירקוניה היא שנה אחת בלבד, האם זה תקין?
תודה מראש.
ציטוט מ גיא וולפין ב 17/08/2016, 6:48 pm1. זירקוניה וחרסינה הינם חומרים נטולי מתכת, כך שקודם כל תוכל לראות שהכתר שמבוצע אינו מכיל מתכת.
2. משרד הבריאות מחייב תיעוד של החומר שממנו מבוצע הכתר ומתן הסבר + פרטים + עותק למטופל
3. גם בזירקוניה יש חברות שונות עם מוצרים שונים וכמובן מעבדות שונות - תוכל לברר מול הרופא מאיזו זירקוניה הכתר עשוי ועל מה הוא ממליץ, למשל.
4. לגבי אחריות - אין הגדרה בחוק או נוהל מסויים שבו רופא קובע כמה זמן אחריות הוא נותן על כתר, סתימה, שתל וכולי. עליך לברר זאת מול הרופא שלך
1. זירקוניה וחרסינה הינם חומרים נטולי מתכת, כך שקודם כל תוכל לראות שהכתר שמבוצע אינו מכיל מתכת.
2. משרד הבריאות מחייב תיעוד של החומר שממנו מבוצע הכתר ומתן הסבר + פרטים + עותק למטופל
3. גם בזירקוניה יש חברות שונות עם מוצרים שונים וכמובן מעבדות שונות - תוכל לברר מול הרופא מאיזו זירקוניה הכתר עשוי ועל מה הוא ממליץ, למשל.
4. לגבי אחריות - אין הגדרה בחוק או נוהל מסויים שבו רופא קובע כמה זמן אחריות הוא נותן על כתר, סתימה, שתל וכולי. עליך לברר זאת מול הרופא שלך
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו