פורום
ניווט בפורום

שבר בשן

ציטוט

יש לי נראה לי שבר בשן שהיא עם כתר , בגלל ששמעתי קול. הייתי אצל הרופאה ובגלל שהייתי גם לפני טיסה וגם היה לחץ נתנה לי בינתיים אנטביוטיקה ושנחזור נטפל. בינתיים סיימתי את האנטביוטיקה אני עדיין בחופשה ולמרות סיום האנטביוטיקה עדיין יש כאבים מספיק למרות שעם לקיחת היה אמור להשפיע ומרגישה כאב ואי נוחות במקום האם בגלל שיש עדיין כאבים זה אומר שבטוח יש משהוא ומה יכול להיות האם הכאב הוא כתוצאה משבר יכול להיות או שיכול להיות משהוא אחר שגורם לכאב?

ציטוט

יכולות להיות סיבות שונות לכאב כמו גם דלקת חניכיים, אבל בגדול - אם הרופאה בדקה וקבעה שזה סדק היא כמובן צריכה גם לקבוע מתי ואיך לטפל - האם יש סיכוי להציל את השן או שיש לבצע עקירה, ומתי 

ציטוט

בסדר יבדקו אבל אם יש כאבים ואפילו לפעמים חזקים צריך לאותת על בעיה במיוחד שגמרתי טיפול אנטביוטי רק לפני כמה ימים? ועוד שאלה יש לי שיננית ביום שישי האם היא יכולה לטפל למרות הבעיה והכאבים ןעד שימצאו ויטפלו או שזה יכול לעשות נזק יותר גדול?

ציטוט

אינני יכול לנחש ולתת לך אבחנה לגבי המצב, בומיוחד לאור מה שתיארת כבר בפעם הראשונה. רק הרופאה יכולה לענות לך על כך, וכמובן שכך רצוי. לגבי שיננית - אפשרי גם לבצע ניקוי בכל הפה למעט האיזור שכואב - או לדחות את הטיפול. 

התחברות