בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 07/08/2016, 2:45 pmשלום . לאחרונה עשיתי שתלים בפה . ובתכנית הטיפול דובר על תיקתקים לחיבור בין שתלים לתותבת. היום כאשר ניגשתי לעשות מדידות , נאמר לי שעלי לעשות קולקטורים במקום תיקתק. לא הוסבר לי מה ההבדל או מדוע לעשות כך . שאלה ראשונה ברשותכם . מה ההבדלביניהם? שאלה שניה בבקשה. האם הבקשה להוספת אלפי שקלים רק בעבור קולקטורים . היא נאמנה.? תודה מראש יצחק.
שלום . לאחרונה עשיתי שתלים בפה . ובתכנית הטיפול דובר על תיקתקים לחיבור בין שתלים לתותבת. היום כאשר ניגשתי לעשות מדידות , נאמר לי שעלי לעשות קולקטורים במקום תיקתק. לא הוסבר לי מה ההבדל או מדוע לעשות כך . שאלה ראשונה ברשותכם . מה ההבדלביניהם? שאלה שניה בבקשה. האם הבקשה להוספת אלפי שקלים רק בעבור קולקטורים . היא נאמנה.? תודה מראש יצחק.
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/08/2016, 7:19 amתוכנית טיפול עשויה להשתנות בהתאם למצב בפה או להצלחת טיפולים שונים שבוצעו, עליך לבקש הסבר מלא מהרופא לגבי תוכנית הטיפול ו/או שינויים בה. לגבי שינוי במחיר - על כך גם יש לדון עם הרופא האישי. באופן כללי הוא לא צריך לשאת בעלויות של שינוי בתוכנית הטיפול אם המצב בפה מחייב עדכון בתוכנית
תוכנית טיפול עשויה להשתנות בהתאם למצב בפה או להצלחת טיפולים שונים שבוצעו, עליך לבקש הסבר מלא מהרופא לגבי תוכנית הטיפול ו/או שינויים בה. לגבי שינוי במחיר - על כך גם יש לדון עם הרופא האישי. באופן כללי הוא לא צריך לשאת בעלויות של שינוי בתוכנית הטיפול אם המצב בפה מחייב עדכון בתוכנית
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו