בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 06/08/2016, 8:06 pmשלום, השן הקדמית שלי עברה טיפול שורש לפני יותר מ12 שנים,ולאחרונה התחילה לכאוב,ניגשתי לרופא השיניים שלי,והוא אמר שהשן סדוקה ויש צורך בעקירה וגשר, לאחר בירורים הבנתי שניתן להציל את השן באמצעות אונדודונט מומחה,ניגשתי לאבחון אצל אונדודונט ונאמר לי שאכן ניתן אבל עם סיכויי הצלחה של 50%,ובעלות טיפול לא זולה בכלל.. כמובן שלאותו מומחה יש אינטרס להציג את המצב כך כי זו פרנסתו.... אז כך שאני די מבולבל ורוצה לקבל חוות דעת מקצועית וכנה על דעתכם,והאם החידוש מחזיק מספיק זמן שבעצם הופך את כל העניין לכדאי, אשמח לתשובה, בברכה, תומר.
שלום, השן הקדמית שלי עברה טיפול שורש לפני יותר מ12 שנים,ולאחרונה התחילה לכאוב,ניגשתי לרופא השיניים שלי,והוא אמר שהשן סדוקה ויש צורך בעקירה וגשר, לאחר בירורים הבנתי שניתן להציל את השן באמצעות אונדודונט מומחה,ניגשתי לאבחון אצל אונדודונט ונאמר לי שאכן ניתן אבל עם סיכויי הצלחה של 50%,ובעלות טיפול לא זולה בכלל.. כמובן שלאותו מומחה יש אינטרס להציג את המצב כך כי זו פרנסתו.... אז כך שאני די מבולבל ורוצה לקבל חוות דעת מקצועית וכנה על דעתכם,והאם החידוש מחזיק מספיק זמן שבעצם הופך את כל העניין לכדאי, אשמח לתשובה, בברכה, תומר.
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/08/2016, 7:16 amלאבחן את המצב כמובן איני יכול דרך האינטרנט. לגבי סיכויי ההצלחה של טיפול מסויים - יש לזכור כי במקצועות הרפואה אין 100 אחוזים של הצלחה בכל טיפול במבצעים, ולעיתים מנסים למשל להציל שן מעקירה ולא מצליחים - זה לא אומר בהכרח שהרופא "עושה לפרנסתו" ולא מוסר מידע נכון!
לאבחן את המצב כמובן איני יכול דרך האינטרנט. לגבי סיכויי ההצלחה של טיפול מסויים - יש לזכור כי במקצועות הרפואה אין 100 אחוזים של הצלחה בכל טיפול במבצעים, ולעיתים מנסים למשל להציל שן מעקירה ולא מצליחים - זה לא אומר בהכרח שהרופא "עושה לפרנסתו" ולא מוסר מידע נכון!
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו