בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 27/07/2016, 2:35 pmאכלתי גזר ונשברה לי חצי שן לאורך אבל זה לא מגיע לחניכיים (באלכסון כזה). זו שן ליד שן טוחנת למעלה ואם לא מתעמקים לא רואים שנשארה חצי שן. כל האנשים שסיפרתי להם אומרים לי שאני חייבת לעקור! גם בגלל שאני משחקת עם הלשון שלי בשן הזו וגם בגלל שזה חותך לי את הלשון.. באמת חייב לעקור? מה יקרה אם לא אלך לרופא שיניים? זה קרה אתמול וזה לא כואב לי בכלל, אם אפשר בבקשה גם רעיון איך לא לשחק בה עם הלשון כי אני מרגישה שאני לא מצליחה לשלוט בזה (אני שואלת ברצינות אולי יש שיטה ואז אני לא יעקור)
אכלתי גזר ונשברה לי חצי שן לאורך אבל זה לא מגיע לחניכיים (באלכסון כזה). זו שן ליד שן טוחנת למעלה ואם לא מתעמקים לא רואים שנשארה חצי שן. כל האנשים שסיפרתי להם אומרים לי שאני חייבת לעקור! גם בגלל שאני משחקת עם הלשון שלי בשן הזו וגם בגלל שזה חותך לי את הלשון.. באמת חייב לעקור? מה יקרה אם לא אלך לרופא שיניים? זה קרה אתמול וזה לא כואב לי בכלל, אם אפשר בבקשה גם רעיון איך לא לשחק בה עם הלשון כי אני מרגישה שאני לא מצליחה לשלוט בזה (אני שואלת ברצינות אולי יש שיטה ואז אני לא יעקור)
ציטוט מ גיא וולפין ב 29/07/2016, 8:44 amאני ממש לא מבין את ההיגיון במשפט "כל האנשים שסיפרתי להם אומרים לי שאני חייבת לעקור!" הם רופאי שיניים? הם בדקו את השן וצילמו רנטגנית כדי להעריך את מידת הנזק???
בקיצור, רק בדיקת רופא כולל צילומים יכולה לקבוע מהו הנזק ומהו הטיפול המתאים - סתימה, כתר או עקירה. לגבי הלשון - אין קסמים, צריכה לשלוט בזה בעצמך. לגבי חוסר טיפול - אז באמת תאבדי את השן, כי הנזק יימשך ויחמיר
אני ממש לא מבין את ההיגיון במשפט "כל האנשים שסיפרתי להם אומרים לי שאני חייבת לעקור!" הם רופאי שיניים? הם בדקו את השן וצילמו רנטגנית כדי להעריך את מידת הנזק???
בקיצור, רק בדיקת רופא כולל צילומים יכולה לקבוע מהו הנזק ומהו הטיפול המתאים - סתימה, כתר או עקירה. לגבי הלשון - אין קסמים, צריכה לשלוט בזה בעצמך. לגבי חוסר טיפול - אז באמת תאבדי את השן, כי הנזק יימשך ויחמיר
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו