בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 22/07/2016, 9:54 amתודה על התשובה ממקודם ובקשר לחיספוס בכתר שנראה אפילו כמו שקע והורדת חומר חרסינה /קילוף מקום אפשר לתקן והאם במרפאה או חייבים שוב להחזיר למעבדה הכתר כרגע עם דבק זמני?
תודה על התשובה ממקודם ובקשר לחיספוס בכתר שנראה אפילו כמו שקע והורדת חומר חרסינה /קילוף מקום אפשר לתקן והאם במרפאה או חייבים שוב להחזיר למעבדה הכתר כרגע עם דבק זמני?
ציטוט מ גיא וולפין ב 22/07/2016, 6:06 pmאם יש שבר בחרסינה רק במעבדה אפשר לתקן, אלא אם הרופא מצליח ללטש בצורה טובה בתוך הפה
אם יש שבר בחרסינה רק במעבדה אפשר לתקן, אלא אם הרופא מצליח ללטש בצורה טובה בתוך הפה
ציטוט מ אורח/ת ב 23/07/2016, 7:27 amאתה יכול להגיד לי אולי איך רואים/מרגישים אם זה שבר שאהיה בטוחה ברור שבקרוב אלך גם לרופאה שלי שהיא תגיד לי וודאי פשוט כמעט בטוחה וזה מחוספס האם זה אחד הסימנים? תודה.
אתה יכול להגיד לי אולי איך רואים/מרגישים אם זה שבר שאהיה בטוחה ברור שבקרוב אלך גם לרופאה שלי שהיא תגיד לי וודאי פשוט כמעט בטוחה וזה מחוספס האם זה אחד הסימנים? תודה.
ציטוט מ גיא וולפין ב 23/07/2016, 9:14 pmיכול להיות שפשוף/חספוס, יכול להיות ממש שבר של חתיכה מהחרסינה, תתכן חשיפה של המתכת ועוד.
יכול להיות שפשוף/חספוס, יכול להיות ממש שבר של חתיכה מהחרסינה, תתכן חשיפה של המתכת ועוד.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו
התראות