בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 20/07/2016, 3:37 pmנראה לי שיש לי שבר בחרסינה של הכתר אני לא בטוחה לגמרי אבל רציתי לשאול איך נראה שבר בחרסינה ואם זה תמיד בצורה שממש חסרה חלקה שרואים ואם זה לא בצד החיצוני מסביב אלא באמצע איך זה ייראה שם?
נראה לי שיש לי שבר בחרסינה של הכתר אני לא בטוחה לגמרי אבל רציתי לשאול איך נראה שבר בחרסינה ואם זה תמיד בצורה שממש חסרה חלקה שרואים ואם זה לא בצד החיצוני מסביב אלא באמצע איך זה ייראה שם?
ציטוט מ גיא וולפין ב 20/07/2016, 6:32 pmשבר בחרסינה אפשר לעיתים לראות בעין או להרגיש עם הלשון/אצבע/לחי וכולי. לפעמים חתיכה קטנה מהחרסינה נשברת, ולעיתים חלק שלם באיזור נשבר ונופל (ואז אפשר לעיתים לראות חלק מהמתכת שמתחת לכתר מבצבצת, למשל)
שבר בחרסינה אפשר לעיתים לראות בעין או להרגיש עם הלשון/אצבע/לחי וכולי. לפעמים חתיכה קטנה מהחרסינה נשברת, ולעיתים חלק שלם באיזור נשבר ונופל (ואז אפשר לעיתים לראות חלק מהמתכת שמתחת לכתר מבצבצת, למשל)
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו