בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 16/07/2016, 7:38 amיש לי פתאום כאב בכתר אחרי זמן מה האם זה יכול להיות כטיפול שורש לקוי פתאום אחרי מעלה משנה הכאב הוא נרגע ופורץ כך שמבלבל ממה זה ומישהוא אמר לי שאדבר עם הרופאה על נקודת מגע לקויה בינו לבין השיניים שגורם לכאב ובאמת שאני מנקה בין השיניים שמכניסה שם מברשון לניקוי כואב גם מה דעתך זה אומר והנני גם שוחקת שיניים.
יש לי פתאום כאב בכתר אחרי זמן מה האם זה יכול להיות כטיפול שורש לקוי פתאום אחרי מעלה משנה הכאב הוא נרגע ופורץ כך שמבלבל ממה זה ומישהוא אמר לי שאדבר עם הרופאה על נקודת מגע לקויה בינו לבין השיניים שגורם לכאב ובאמת שאני מנקה בין השיניים שמכניסה שם מברשון לניקוי כואב גם מה דעתך זה אומר והנני גם שוחקת שיניים.
ציטוט מ גיא וולפין ב 16/07/2016, 10:31 amבאופן תיאורטי יכולות להיות סיבות שונות, כמו נקודת מגע לקוייה ודחיסת מזון לתוך החניכיים, כמו התפרצות חוזרת של הדלקת שהייתה בשורש, כמו סדק בשן וכולי - עלייך לגשת לאיבחון מקצועי וטיפול אצל הרופא האישי שלך, דרך האינטרנט אין תשובה מושלמת
באופן תיאורטי יכולות להיות סיבות שונות, כמו נקודת מגע לקוייה ודחיסת מזון לתוך החניכיים, כמו התפרצות חוזרת של הדלקת שהייתה בשורש, כמו סדק בשן וכולי - עלייך לגשת לאיבחון מקצועי וטיפול אצל הרופא האישי שלך, דרך האינטרנט אין תשובה מושלמת
ציטוט מ אורח/ת ב 16/07/2016, 10:37 amאלך לשלול את כל הדברים אבל בקשר לנקודת מגע לקויה יכול להיות אחרי הרבה זמן לא מחייב מהתחלה להרגיש אם זאת הבעיה
אלך לשלול את כל הדברים אבל בקשר לנקודת מגע לקויה יכול להיות אחרי הרבה זמן לא מחייב מהתחלה להרגיש אם זאת הבעיה
ציטוט מ גיא וולפין ב 16/07/2016, 6:41 pmלא בהכרח, למשל אם חלק מהחרסינה בכתר נשבר, או חלק מהשן הסמוכה עם חור או שבר סתימה ישנה. כאמור - זו לא אבחנה מדוייקת, יש לפנות לרופא האישי
לא בהכרח, למשל אם חלק מהחרסינה בכתר נשבר, או חלק מהשן הסמוכה עם חור או שבר סתימה ישנה. כאמור - זו לא אבחנה מדוייקת, יש לפנות לרופא האישי
ציטוט מ אורח/ת ב 17/07/2016, 8:43 pmאוקיי הבנתי אז יכול להיות אחר זמן מה שקרה ויגרום לכאב משבר קל או ממה שאמרתי אלך לבדיקה ושיראו רק רציתי לדעת אם וודאי שנקודת מגע לא טובה מרגישים בהתחלה או לא תמיד או אפילו לא יודעים לזהות שיש בעיה כזאת עד כאב אפילו קטן?
אוקיי הבנתי אז יכול להיות אחר זמן מה שקרה ויגרום לכאב משבר קל או ממה שאמרתי אלך לבדיקה ושיראו רק רציתי לדעת אם וודאי שנקודת מגע לא טובה מרגישים בהתחלה או לא תמיד או אפילו לא יודעים לזהות שיש בעיה כזאת עד כאב אפילו קטן?
ציטוט מ גיא וולפין ב 18/07/2016, 9:14 amבדרך כלל אם נקודת המגע לא טובה מרגישים מזון שנתקע בין השיניים די מהר.
בדרך כלל אם נקודת המגע לא טובה מרגישים מזון שנתקע בין השיניים די מהר.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו