בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 13/07/2016, 2:23 pmאני מרגישה מדי פעם כאבים בכתר בימים ששוחקת יותר ורואה שהכתר קצת מחוספס כאילו יש הבדלי גבוה ואיבוד קצת חומר האם יכול להיות שהשחיקה עשתה נזק לכתר כרגע הוא עם דבק זמני האם אפשר יהיה לתקן במרפאה או שנצטרך לתקן במעבדה וכדאי להדביק אחכ כך בקבוע כי לא עושים סד רק עוד זמן כי בקרוב עוברת שתל ורק בסופו עם נשיקום נתחיל בסד השאלה עדאי להדביק בקבוע וגם לגבי התיקון יכול להיות שאפשר לתקן למרות שרואה כמו שקע קטן ובימים ששוחקת יותר כואב יותר השאלה אם לא נעשה גם נזק כלשהוא למרות שאין שחיקה חזקה גם אין כאב אבל הכתר לא חלק לגמרי כמו כתר אחר שרואה מה כדאי לעשות ובקרוב אשאל את הרופאה בתור שיש לי גם עוד כמה שבועות תודה.
אני מרגישה מדי פעם כאבים בכתר בימים ששוחקת יותר ורואה שהכתר קצת מחוספס כאילו יש הבדלי גבוה ואיבוד קצת חומר האם יכול להיות שהשחיקה עשתה נזק לכתר כרגע הוא עם דבק זמני האם אפשר יהיה לתקן במרפאה או שנצטרך לתקן במעבדה וכדאי להדביק אחכ כך בקבוע כי לא עושים סד רק עוד זמן כי בקרוב עוברת שתל ורק בסופו עם נשיקום נתחיל בסד השאלה עדאי להדביק בקבוע וגם לגבי התיקון יכול להיות שאפשר לתקן למרות שרואה כמו שקע קטן ובימים ששוחקת יותר כואב יותר השאלה אם לא נעשה גם נזק כלשהוא למרות שאין שחיקה חזקה גם אין כאב אבל הכתר לא חלק לגמרי כמו כתר אחר שרואה מה כדאי לעשות ובקרוב אשאל את הרופאה בתור שיש לי גם עוד כמה שבועות תודה.
ציטוט מ גיא וולפין ב 13/07/2016, 10:25 pmכתר שעדיין מודבק עם דבק זמני אפשר להסירו ולשלוח למעבדה לתיקון, אך כל עוד לא יבוצע סד לילה הוא יישחק שוב ושוב מחריקת השיניים (וגם עם סד אין אפשרות להבטיח שהכתר לא יישחק במשך הזמן) . לגבי השיקום עצמו, כאבים ומשך הזמנים/ ההחלטות מן הסתם עלייך להתייעץ עם הרופאה האישית המטפלת בך
כתר שעדיין מודבק עם דבק זמני אפשר להסירו ולשלוח למעבדה לתיקון, אך כל עוד לא יבוצע סד לילה הוא יישחק שוב ושוב מחריקת השיניים (וגם עם סד אין אפשרות להבטיח שהכתר לא יישחק במשך הזמן) . לגבי השיקום עצמו, כאבים ומשך הזמנים/ ההחלטות מן הסתם עלייך להתייעץ עם הרופאה האישית המטפלת בך
ציטוט מ גיא וולפין ב 16/07/2016, 10:24 amבבודאי, הכתר הזמני יורכב על השן עד אשר הכתר הקבוע יחזור מתיקון במעבדה
בבודאי, הכתר הזמני יורכב על השן עד אשר הכתר הקבוע יחזור מתיקון במעבדה
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו