בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 12/07/2016, 4:25 pmעברתי טיפול שורש בשן והתקינו לי כתר . באחר זמן קצר השן התחילה להתנדנד. לאחר 2 הדבקות השן נפלה. ברצוני לשאול האם זה שכיח שהשן שטופלה נפלה ? ואם אין אחריות של המרפאה למצב כזה.?
נ.ב. יש לי שניים חזקות ונראה לי שזו רשלנות מה שקרה.
אמרתי ורופאה שהיא מדי משייפת את השן שטופלה. אבל היא אמר שהיא עושה זאת כדי שהדבק יחזיק. מה באפשרותי לעשות בנושא?
שילמתי יותר מ-.1300 שח לטיפול הראשוני של סתימת השורש. ועכשיו רוצים עוד כ-.4000 שח למבנה.
אחקה לתשובה. כדי לדעת מה לעשות
תודה.
עברתי טיפול שורש בשן והתקינו לי כתר . באחר זמן קצר השן התחילה להתנדנד. לאחר 2 הדבקות השן נפלה. ברצוני לשאול האם זה שכיח שהשן שטופלה נפלה ? ואם אין אחריות של המרפאה למצב כזה.?
נ.ב. יש לי שניים חזקות ונראה לי שזו רשלנות מה שקרה.
אמרתי ורופאה שהיא מדי משייפת את השן שטופלה. אבל היא אמר שהיא עושה זאת כדי שהדבק יחזיק. מה באפשרותי לעשות בנושא?
שילמתי יותר מ-.1300 שח לטיפול הראשוני של סתימת השורש. ועכשיו רוצים עוד כ-.4000 שח למבנה.
אחקה לתשובה. כדי לדעת מה לעשות
תודה.
ציטוט מ גיא וולפין ב 12/07/2016, 9:05 pmמצטער, אין לי דרך לראות מה לא בסדר באינטרנט, התשובות צריכות לבוא מהם. נראה לי גם שהתיאור שלך לא מדוייק, כנראה שאתה מתכוון שהכתר הזמני נפל ולא השן עצמה. בכל אופן תצטרך לקבל מהמרפאה תשובות מדוייקות יותר
מצטער, אין לי דרך לראות מה לא בסדר באינטרנט, התשובות צריכות לבוא מהם. נראה לי גם שהתיאור שלך לא מדוייק, כנראה שאתה מתכוון שהכתר הזמני נפל ולא השן עצמה. בכל אופן תצטרך לקבל מהמרפאה תשובות מדוייקות יותר
ציטוט מ אורח/ת ב 14/07/2016, 1:28 pmאכן השן עצמה נשברה. האם יש לזה תקדים? האם זה שכיח שהשן המקורית שעברה טיפול שורש נשברת? האם המרפאה צריכה לקבל אחריות?
תודה
אכן השן עצמה נשברה. האם יש לזה תקדים? האם זה שכיח שהשן המקורית שעברה טיפול שורש נשברת? האם המרפאה צריכה לקבל אחריות?
תודה
ציטוט מ גיא וולפין ב 16/07/2016, 10:25 amלגבי המצב לפני ועכשיו הרי איני יודע, אולי דווקא היו בסדר וניסו להציל שן במצב קשה? לכן שוב - עליך להתייעץ עם הרופא האישי ולקבל מידע ממנו, מה המצב וכיצד ניתן להמשיך בטיפול
לגבי המצב לפני ועכשיו הרי איני יודע, אולי דווקא היו בסדר וניסו להציל שן במצב קשה? לכן שוב - עליך להתייעץ עם הרופא האישי ולקבל מידע ממנו, מה המצב וכיצד ניתן להמשיך בטיפול
ציטוט מ אורח/ת ב 17/07/2016, 8:34 pmהשן היתה במצב טוב . אכן היה טיפול שורש אבל השן היתה חזקה. ברצוני לדעת למי אני יכולה לפנות לדעת מה עלי לעשות. וכיצד לטפל בנידון.
השן היתה במצב טוב . אכן היה טיפול שורש אבל השן היתה חזקה. ברצוני לדעת למי אני יכולה לפנות לדעת מה עלי לעשות. וכיצד לטפל בנידון.
ציטוט מ גיא וולפין ב 18/07/2016, 9:13 amמן הסתם עלייך לפנות לרופא שיניים, עדיף כמובן הרופא האישי שמכיר את השן הזו והיסטוריית הטיפולים בה כדי שיאבחן את המצב הנוכחי ויחליט כיצד לטפל בו.
מן הסתם עלייך לפנות לרופא שיניים, עדיף כמובן הרופא האישי שמכיר את השן הזו והיסטוריית הטיפולים בה כדי שיאבחן את המצב הנוכחי ויחליט כיצד לטפל בו.
ציטוט מ אורח/ת ב 18/07/2016, 10:10 amשאלתי היא האם המרפאה צריכה לקבל עליה אחריות על המקרה? הם מוכנים לפצות אותי ב750 ש"ח .וכל הטיפול של השתל עלי. האם הם צודקים? כיצד אני מבררת את הזכויות שלי?
שאלתי היא האם המרפאה צריכה לקבל עליה אחריות על המקרה? הם מוכנים לפצות אותי ב750 ש"ח .וכל הטיפול של השתל עלי. האם הם צודקים? כיצד אני מבררת את הזכויות שלי?
ציטוט מ גיא וולפין ב 18/07/2016, 2:06 pmקודם כל אין איזשהו חוק בנושא, וכמובן לא ברור דרך האינטרנט מה קרה, מה היה המצב לפני, האם מדובר בשן שניסו להציל והמצב היה מראש קשה מאוד, או שנברה השן בגלל תהליך רפואי שעשו. כל תהליך רפואי יש לו אחוזי הצלחה מסוימים וכמובן תלויים באיבחון המצב בתחילה והדרך בה בחרו לטפל. ובכל מקרה הפורום לא עוסק בעניינים אלו.
עצתי היא - נראה שהרופא / מרפאה מוכנים ללכת לקראתך, קבע פגישה לשיחה והסבר חוזר, ותגיעו לנקודת שיוויון והסכמה
קודם כל אין איזשהו חוק בנושא, וכמובן לא ברור דרך האינטרנט מה קרה, מה היה המצב לפני, האם מדובר בשן שניסו להציל והמצב היה מראש קשה מאוד, או שנברה השן בגלל תהליך רפואי שעשו. כל תהליך רפואי יש לו אחוזי הצלחה מסוימים וכמובן תלויים באיבחון המצב בתחילה והדרך בה בחרו לטפל. ובכל מקרה הפורום לא עוסק בעניינים אלו.
עצתי היא - נראה שהרופא / מרפאה מוכנים ללכת לקראתך, קבע פגישה לשיחה והסבר חוזר, ותגיעו לנקודת שיוויון והסכמה
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו