בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 12/07/2016, 12:01 pmשלום לפני שבועיים הייתי אצל השיננית, מאז כאשר אני מעביר חוט דנטלי ומכניס אותו עמוק בין החניכיים לשן (כיס חניכיים), יש לי כאבים חזקים .
אציין שבאותן שלושת השניים יש כתמי אבנית (בין השן לחניכים) . היא אמרה שלא ניתן להוריד את האבנית אלא להקפיד לצחצח יותר זמן בשניים אלו.
האם הגיוני שיש לי כאבים חזקים ומתי הם עשויים לעבור?
האם היה ניתן לשייף את כתמי האבנית שנשארו לאחר הניקוי?
תודה רבה
שלום לפני שבועיים הייתי אצל השיננית, מאז כאשר אני מעביר חוט דנטלי ומכניס אותו עמוק בין החניכיים לשן (כיס חניכיים), יש לי כאבים חזקים .
אציין שבאותן שלושת השניים יש כתמי אבנית (בין השן לחניכים) . היא אמרה שלא ניתן להוריד את האבנית אלא להקפיד לצחצח יותר זמן בשניים אלו.
האם הגיוני שיש לי כאבים חזקים ומתי הם עשויים לעבור?
האם היה ניתן לשייף את כתמי האבנית שנשארו לאחר הניקוי?
תודה רבה
ציטוט מ גיא וולפין ב 12/07/2016, 9:01 pmראשית לא הגיוני שהשיננית אמרה לך שאי אפשר להוריד את האבנית - זה בדיוק התפקיד שלה... לכן סביר יותר להניח שלא הבנת אותה. שנית, תצטרך לחזור לביקורת ואבחנה אצלה או על ידי הרופא האישי שלך כי איני יכול לאבחן את הנ"ל דרך האינטרנט
ראשית לא הגיוני שהשיננית אמרה לך שאי אפשר להוריד את האבנית - זה בדיוק התפקיד שלה... לכן סביר יותר להניח שלא הבנת אותה. שנית, תצטרך לחזור לביקורת ואבחנה אצלה או על ידי הרופא האישי שלך כי איני יכול לאבחן את הנ"ל דרך האינטרנט
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו