פורום
ניווט בפורום

צילום סיטי ושתל

ציטוט

בקרוב ישלחו אותי לצילום סיטי לאחר 4 חוד/שים מזמן העקירה של שן טוחנת שבעקבות סדק וכאבים חזקים עקרו. השאלה היא האם ידעו בוודאות כבר עכשיו אם אצטרך גם/ השתלת עצם או לא , גם במקרה ואעשה כעבור כמה שבועות גג חודש מהצילום? האם לפני הצילום הסיטי אפשר לקבל אינדקציה קטנה אפילו אם אצטרך השתלת עצם , וזה שהיה לי צילום פנורומי שנה וחצי לפני העקירה הכל בסדר גמור לא אומר על סיכוי של ההשתלה , ואם במקרה אצטרך השתלה אם פתוחה לא בטוח שנעשה נחשוב אבל אם סגורה שאמורה להיות קלה יותר מה תופעות הלוואי יותר אילולא עשו שתל ללא הרמת סינוס וגם נאמר לי שהשתלה בכלל עם זה עם הרמה ועם לא בשן טוחנת עליונה יותר קשה מאשר בשן תחתונה , נאמר כאלה שעברו האם זה נכון יש שוני בהרגשה בין לסת עליונה ותחתונה , ודבר שני מה זמן מההשתלה ועד לחשיפת שתל בשן טוחנת עליונה והאם החשיפה זו פעולה כירוגית שגם דורשת סוג של החלמה קלה לפחות להתאוששות והאם זה כולל או יכול לכלול תפרים ? והאם אני יכולה הייתי יכולה משהו לעשות כדי שבטוח לא אצטרך הרמת סינוס . ומהחשיפה לתהליך השיקום גם מחכים קצת זמן או שממש קצת מאוד אחרי החשיפה אפשר להתחיל או מי מחליט על זה הכירוג או הרופא/ה המטפל/ת?

התחברות