בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 10/07/2016, 7:00 amשלום,מזה כשבועיים אני סובל מכאב שמגיע וחולף בשן טוחנת בלסת העליונה.בדיקה אצל רופא השיניים וצילומים לא העלו אף בעיה שעשויה לגרום לכאב.גם סינוסיטיס נשלל.
בשן אחת עם סתימה ישנה באיזור הכאב התגלה חוסר רגישות לקור(בבדיקת קור שהרופא ביצע).האם זו הסיבה? איזו סיבות נוספות עלולות לגרום לכאבים? האם ישנה אפשרות שמדובר בדלקת חניככים שלא ניתן לראות בצילום?
תודה.
שלום,מזה כשבועיים אני סובל מכאב שמגיע וחולף בשן טוחנת בלסת העליונה.בדיקה אצל רופא השיניים וצילומים לא העלו אף בעיה שעשויה לגרום לכאב.גם סינוסיטיס נשלל.
בשן אחת עם סתימה ישנה באיזור הכאב התגלה חוסר רגישות לקור(בבדיקת קור שהרופא ביצע).האם זו הסיבה? איזו סיבות נוספות עלולות לגרום לכאבים? האם ישנה אפשרות שמדובר בדלקת חניככים שלא ניתן לראות בצילום?
תודה.
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/07/2016, 9:43 pmיש סיבות שונות שיכולות להיות, למשל כמו דלקת חניכיים, למשל כמו עששת שלא תמיד קל לאתר אותה,אולי רגישות בצוואר השן בגלל צחצוח אגרסיבי מדי וכולי. צר לי, אך מן הסתם לא אוכל לתת לך אבחנה באינטרנט טובה יותר ממה שהרופא האישי בדק ומצא בקליניקה פלוס צילומי רנטגן
יש סיבות שונות שיכולות להיות, למשל כמו דלקת חניכיים, למשל כמו עששת שלא תמיד קל לאתר אותה,אולי רגישות בצוואר השן בגלל צחצוח אגרסיבי מדי וכולי. צר לי, אך מן הסתם לא אוכל לתת לך אבחנה באינטרנט טובה יותר ממה שהרופא האישי בדק ומצא בקליניקה פלוס צילומי רנטגן
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו