בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 09/07/2016, 8:24 pmבקרוב נאמר לי ישלחו אותי לצילום סיטי שזה כבר יהיה 4 חודשים מהעקירה של שן טוחנת עליונה שהיתה סדוקה , רציתי לשאול תוך כמה זמן יש תוצאות מהמעבדה בדרך כלל ואחרי 4 חודשים מקבלת אינדקציה מספיק טובה אם אצטרך השתלת עצם ואם כן איזה סוג למרות שאעשה את ההשתלה רק חודש לאחר הצילום . והאם זה שלפני שנתיים לא בעקירה במשהו אחר שבדקו מה העצם בלסת הנ"ל היה בסדר ואפשרי לטפל נותן איזה הערכה אם אצטרך או לא מה שהיה או רק המצב העכשוי עכשיו ויש משהו שמשפיע שאוכל לעשות שהסיכוי להשתלת עצם יפחת? וחוץ מזה אם אצטרך השתלה סגורה מקווה שלא פתוחה אבל אחת מהן מהן תופעות הלוואי הנוספות לעומת השתלה ללא השתלת עצם בכלל והאם יש שוני בהשתלה בשן תחתונה לעליונה כי אנשים שעברו כמה פעמים גם בלסת העליונה וגם התחתונה אמרו לי שבתחתונה היה יותר קל? ואחרי ההשתלה עד ההמשך חשיפה כמה זמן מחכים בערך להקלטות של השתל?
בקרוב נאמר לי ישלחו אותי לצילום סיטי שזה כבר יהיה 4 חודשים מהעקירה של שן טוחנת עליונה שהיתה סדוקה , רציתי לשאול תוך כמה זמן יש תוצאות מהמעבדה בדרך כלל ואחרי 4 חודשים מקבלת אינדקציה מספיק טובה אם אצטרך השתלת עצם ואם כן איזה סוג למרות שאעשה את ההשתלה רק חודש לאחר הצילום . והאם זה שלפני שנתיים לא בעקירה במשהו אחר שבדקו מה העצם בלסת הנ"ל היה בסדר ואפשרי לטפל נותן איזה הערכה אם אצטרך או לא מה שהיה או רק המצב העכשוי עכשיו ויש משהו שמשפיע שאוכל לעשות שהסיכוי להשתלת עצם יפחת? וחוץ מזה אם אצטרך השתלה סגורה מקווה שלא פתוחה אבל אחת מהן מהן תופעות הלוואי הנוספות לעומת השתלה ללא השתלת עצם בכלל והאם יש שוני בהשתלה בשן תחתונה לעליונה כי אנשים שעברו כמה פעמים גם בלסת העליונה וגם התחתונה אמרו לי שבתחתונה היה יותר קל? ואחרי ההשתלה עד ההמשך חשיפה כמה זמן מחכים בערך להקלטות של השתל?
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו