בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 30/06/2016, 4:15 pmתוך כמה זמן בדרך כלל מקבלים תוצאות של צילום סיטי בלסת עליונה עד שאני/ הרופא מקבלים אותה? ואם אני עושה את השתל כעבור 4 וחצי חודשים ואת הצילום כעבור טיפה יותר מ-3 חודשים זה נותן אותו אינדקציה רציתי יותר זמן אבל הבעיה שקודם אני נוסעת ושאני חוזרת הרופא לא יהיה , ואז אי אפשר בזמן כה מועט גם החלטות של הסיטי וגם לקבוע תור שרוצה שלא יהיה יותר זמן השאלה האם האינדקציה שיראה יהיה תקפה פחות או יותר לאחר חודש וחצי בערך?
תוך כמה זמן בדרך כלל מקבלים תוצאות של צילום סיטי בלסת עליונה עד שאני/ הרופא מקבלים אותה? ואם אני עושה את השתל כעבור 4 וחצי חודשים ואת הצילום כעבור טיפה יותר מ-3 חודשים זה נותן אותו אינדקציה רציתי יותר זמן אבל הבעיה שקודם אני נוסעת ושאני חוזרת הרופא לא יהיה , ואז אי אפשר בזמן כה מועט גם החלטות של הסיטי וגם לקבוע תור שרוצה שלא יהיה יותר זמן השאלה האם האינדקציה שיראה יהיה תקפה פחות או יותר לאחר חודש וחצי בערך?
ציטוט מ גיא וולפין ב 01/07/2016, 9:21 amלגבי סיטי וקבלת תוצאות - בדרך כלל תוך 2-3 ימים. לגבי ההבדל אם ממתינים עוד חודש- לא צריכה להיות בעייה מיוחדת, ברוב המוחלט של המקרים. לגבי תכנון לו"ז שלך ושל הרופא שלך ומתי לבצע את הצילום ואת ההשתלה מן הסתם עלייך להתייעץ איתו.
לגבי סיטי וקבלת תוצאות - בדרך כלל תוך 2-3 ימים. לגבי ההבדל אם ממתינים עוד חודש- לא צריכה להיות בעייה מיוחדת, ברוב המוחלט של המקרים. לגבי תכנון לו"ז שלך ושל הרופא שלך ומתי לבצע את הצילום ואת ההשתלה מן הסתם עלייך להתייעץ איתו.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו