בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 28/06/2016, 5:08 pmיש לי אבנית מרובה יותר מתמיד שמציקה וצריכה ניקוי , כרגע יש לי תור לאוגוסט אני מנסה להקדים השאלה אם כדאי בגלל הסיבה הבאה אני כנראה אמורה לעבור שתל בספטמבר והשאלה היא לסבול עוד חודש עם אבנית ושהפה יהיה יותר נקי לקראת התקנת השתל או עדיף אם ימצאו לעשות את הניקוי בקרוב ואז זה יהיה כבר חודשים - חודשיים וחצי אחרי הניקוי ככה שלהתקנת השתל לא כל כך נקי אז מה כדאי לדעתך?
יש לי אבנית מרובה יותר מתמיד שמציקה וצריכה ניקוי , כרגע יש לי תור לאוגוסט אני מנסה להקדים השאלה אם כדאי בגלל הסיבה הבאה אני כנראה אמורה לעבור שתל בספטמבר והשאלה היא לסבול עוד חודש עם אבנית ושהפה יהיה יותר נקי לקראת התקנת השתל או עדיף אם ימצאו לעשות את הניקוי בקרוב ואז זה יהיה כבר חודשים - חודשיים וחצי אחרי הניקוי ככה שלהתקנת השתל לא כל כך נקי אז מה כדאי לדעתך?
ציטוט מ גיא וולפין ב 28/06/2016, 7:19 pmדעתי היא להשתלה באים ללא דלקות חניכיים וללא אבנית, ועם ידע בהיגיינה אוראלית ואיך לנקות בבית.
כל טוב,
דעתי היא להשתלה באים ללא דלקות חניכיים וללא אבנית, ועם ידע בהיגיינה אוראלית ואיך לנקות בבית.
כל טוב,
ציטוט מ גיא וולפין ב 29/06/2016, 7:06 pmלא אמרתי את זה. לא באים להשתלה עם אבנית מרובה או דלקות חניכיים, לגבי המצב אצלך ותכנון לוחות הזמנים בצורה חכמה ומדוייקת עדיף להתייעץ עם הרופא האישי המטפל בך
כל טוב,
לא אמרתי את זה. לא באים להשתלה עם אבנית מרובה או דלקות חניכיים, לגבי המצב אצלך ותכנון לוחות הזמנים בצורה חכמה ומדוייקת עדיף להתייעץ עם הרופא האישי המטפל בך
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו