בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 14/06/2016, 2:37 pmלפני שנה בערך.... החלטתי לטפל בשיניים שלי... קיבלתי חוות דעת ממרפאת סמייל של הכללית שעליי לבצע טיפול שורש לשן טוחנת בצד ימין...
בסופו של דבר הלכתי לרופא פרטי.. כי יש לי חרדות דנטליות והוא בצע לי טיפול בסדציה עמוקה... והוא ביצע במקום סתימה ולא שורש... סתימה ממתכת...
לאחר הטיפול עדיין הרגשתי כאבים בעת לעיסה או נגיעה של קור או חום בשן... ובכללי תחושה של ריק וחולשה באזור השן הנסתמת...
אחרי כמה חודשים של המנעות בגלל החרדה... הגעתי אליו שוב.. והוא פשוט הוריד לי גובה מהסתימה... בצענו בדיקה במקום.. ובאמת שהכאב אז עבר כאשר לעסתי...
לאחר מספר ימים הכאבים חזרו... אני מפחד לחזור.. כל ביקור הזה מוריד לי הרבה שנים מהחיים...
למה לעזעזל עדיין כואב לי?
לפני שנה בערך.... החלטתי לטפל בשיניים שלי... קיבלתי חוות דעת ממרפאת סמייל של הכללית שעליי לבצע טיפול שורש לשן טוחנת בצד ימין...
בסופו של דבר הלכתי לרופא פרטי.. כי יש לי חרדות דנטליות והוא בצע לי טיפול בסדציה עמוקה... והוא ביצע במקום סתימה ולא שורש... סתימה ממתכת...
לאחר הטיפול עדיין הרגשתי כאבים בעת לעיסה או נגיעה של קור או חום בשן... ובכללי תחושה של ריק וחולשה באזור השן הנסתמת...
אחרי כמה חודשים של המנעות בגלל החרדה... הגעתי אליו שוב.. והוא פשוט הוריד לי גובה מהסתימה... בצענו בדיקה במקום.. ובאמת שהכאב אז עבר כאשר לעסתי...
לאחר מספר ימים הכאבים חזרו... אני מפחד לחזור.. כל ביקור הזה מוריד לי הרבה שנים מהחיים...
למה לעזעזל עדיין כואב לי?
ציטוט מ גיא וולפין ב 15/06/2016, 4:47 amאלו שתי בעיות נפרדות - השן שלך ספציפית והחרדה שלך.
לגבי השן - כנראה שתצטרכי לבצע בכל זאת טיפול שורש, אם רמת הנזק שהייתה עם חור עמוק וחיידקים הינה גדולה, רופא טוב יכול לנסות לבצע סתימה עמוקה עם חומרים מיוחדים, אך לא תמיד זה מונע את הכאב או את טיפול השורש - וההחלטה היא בהתאם למצב.
לגבי חרדה מטיפולי שיניים, קראי את הכתוב במאמר הבא:
/95276/242771כל טוב,
אלו שתי בעיות נפרדות - השן שלך ספציפית והחרדה שלך.
לגבי השן - כנראה שתצטרכי לבצע בכל זאת טיפול שורש, אם רמת הנזק שהייתה עם חור עמוק וחיידקים הינה גדולה, רופא טוב יכול לנסות לבצע סתימה עמוקה עם חומרים מיוחדים, אך לא תמיד זה מונע את הכאב או את טיפול השורש - וההחלטה היא בהתאם למצב.
לגבי חרדה מטיפולי שיניים, קראי את הכתוב במאמר הבא:
/95276/242771
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו