בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 10/06/2016, 2:27 amאמא שלי סובלת מכאבי שיניים עקב נפילתם של הכתרים שהיו לה במידה ואין באפשרותה כסף בשביל לטפל בהם זה פוגע בה בקצב כרוני התנפחות הפה מוגלות שיניים שחורות וחניכים אדומו המדינה חייבת לעזור לה נכון?
אמא שלי סובלת מכאבי שיניים עקב נפילתם של הכתרים שהיו לה במידה ואין באפשרותה כסף בשביל לטפל בהם זה פוגע בה בקצב כרוני התנפחות הפה מוגלות שיניים שחורות וחניכים אדומו המדינה חייבת לעזור לה נכון?
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/06/2016, 6:10 pmצר לי לשמוע על אמך, אבל חשוב שתדעו - קודם כל כדאי לטפל בהקדם לפני שהנזק מחמיר, כנ"ל הסיכון לזיהום ודלקות.
שנית, לגבי המדינה וחובתה - טיפולי שיניים אינם חינם באף מדינה בעולם. יש כיסוי מסויים של קופ"ח בביטוחים שונים, יש מרפאות שיניים עירוניות שאליהן אפשר לפנות דרך לשכת הסעד המקומית / עזרה סוציאלית וכולי, ויש גם אפשרות לקבל טיפול איכותי וזול מאוד במרפאות הסטודנטים בבתי הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת ת"א או בירושלים.כל טוב ,
צר לי לשמוע על אמך, אבל חשוב שתדעו - קודם כל כדאי לטפל בהקדם לפני שהנזק מחמיר, כנ"ל הסיכון לזיהום ודלקות.
שנית, לגבי המדינה וחובתה - טיפולי שיניים אינם חינם באף מדינה בעולם. יש כיסוי מסויים של קופ"ח בביטוחים שונים, יש מרפאות שיניים עירוניות שאליהן אפשר לפנות דרך לשכת הסעד המקומית / עזרה סוציאלית וכולי, ויש גם אפשרות לקבל טיפול איכותי וזול מאוד במרפאות הסטודנטים בבתי הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת ת"א או בירושלים.
כל טוב ,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו