בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 09/06/2016, 3:32 pmלפני כחצי שנה עברתי טיפול שורש בשן 22 ומאז התחלתי לסבול מכאבי ראש עזים כמו כן יש לי גם כאב בשן עצמה כאבים באים והולכים כאבים חזקים גם בנקישות האם יכול להיות שהכאב ראש בגלל השן האם יכול להיות שהשן סדוקה ובגלל זה הכאבים?
תודה
לפני כחצי שנה עברתי טיפול שורש בשן 22 ומאז התחלתי לסבול מכאבי ראש עזים כמו כן יש לי גם כאב בשן עצמה כאבים באים והולכים כאבים חזקים גם בנקישות האם יכול להיות שהכאב ראש בגלל השן האם יכול להיות שהשן סדוקה ובגלל זה הכאבים?
תודה
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/06/2016, 6:04 pmבהחלט ייתכן - אם השן סדוקה ייתכן זיהום שהולך ומחמיר סביב השן בעצם הלסת ובחניכיים, כאב שהילך ויחמיר בהחלט עלול להקרין לשאר איזורי הפנים. יש לגשת לבדיקה אצל הרופא האישי בהקדם.
כל טוב ,
בהחלט ייתכן - אם השן סדוקה ייתכן זיהום שהולך ומחמיר סביב השן בעצם הלסת ובחניכיים, כאב שהילך ויחמיר בהחלט עלול להקרין לשאר איזורי הפנים. יש לגשת לבדיקה אצל הרופא האישי בהקדם.
כל טוב ,
ציטוט מ אורח/ת ב 12/06/2016, 1:40 pmהלכתי אליו הוא טוען שבשן הכל תקין הסברתי לו שלא משעמם לי שאני כבר חצי שנה מגיע אליו מידי פעם ומתלונן על כאבים בשן הזמנתי תור לרופא שיניים אחר במהלך שבוע הבא
הלכתי אליו הוא טוען שבשן הכל תקין הסברתי לו שלא משעמם לי שאני כבר חצי שנה מגיע אליו מידי פעם ומתלונן על כאבים בשן הזמנתי תור לרופא שיניים אחר במהלך שבוע הבא
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו