בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 07/06/2016, 11:34 amשלום, אני עומדת לעבור עקירת 6 שיניים לא יציבות בלסת עליונה והומלץ לי שמיד בתום הטיפול אגש לטכנאי השיניים שהכין לי מבעוד מועד את התותבת העליונה כדי שילביש לי אותה לאחר העקירה. האם התהליך נכון בסמיכות כזו? עלי לציין שהטכנאי הספציפי הזה עובד עם רופא השיניים שלי שנים רבות וגם אני נוכחתי באיכות עבודתו מגשרים שכבר עשיתי אצלו בעבר. הוא אומר שלאחר כשלושה חדשים נעבור לתותבת קבועה. מה דעתך? אודה למענה מהיר
שלום, אני עומדת לעבור עקירת 6 שיניים לא יציבות בלסת עליונה והומלץ לי שמיד בתום הטיפול אגש לטכנאי השיניים שהכין לי מבעוד מועד את התותבת העליונה כדי שילביש לי אותה לאחר העקירה. האם התהליך נכון בסמיכות כזו? עלי לציין שהטכנאי הספציפי הזה עובד עם רופא השיניים שלי שנים רבות וגם אני נוכחתי באיכות עבודתו מגשרים שכבר עשיתי אצלו בעבר. הוא אומר שלאחר כשלושה חדשים נעבור לתותבת קבועה. מה דעתך? אודה למענה מהיר
ציטוט מ גיא וולפין ב 08/06/2016, 7:09 amאוכל לענות רק באופן כללי דרך האינטרנט - לעיתים הרופא יתכנן עקירות, תותבת זמנית (כולל התאמה לאחר העקירה) ולאחר מספר חודשים תותבת קבועה חזקה ומדוייקת, או טיפול אחר (למשל שתלים וכתרים).
כל טוב ,
אוכל לענות רק באופן כללי דרך האינטרנט - לעיתים הרופא יתכנן עקירות, תותבת זמנית (כולל התאמה לאחר העקירה) ולאחר מספר חודשים תותבת קבועה חזקה ומדוייקת, או טיפול אחר (למשל שתלים וכתרים).
כל טוב ,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו