בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 06/06/2016, 11:14 amשברתי קצת את השן כתוצאה משחיקה מדובר בשן תחתונה קדמית . רואה בבירור את השבר כי שאר השיניים למעלה חלקה וזאת חדה ופתוחה , וגם כאב בהרבה פעמים ביום וגם רגישות גבוהה ששותה חם וקר. האם הפתרון במצב כזה זה יהיה טיפול שורש וכתר , והאם בגלל שזו שן קדמית קטנה כדאי יהיה יותר לעשות עוד שן לפחות כדי שזה ייראה אותו דבר. וזה שהמקום כואב אומר על עוצמת הנזק כי ניסיתי כמה ימים / שבוע לחכות אולי יעבור וזה לא עובר ויש לי גם טעם מוזר בפה מאז השבר כתוצאה משחיקה ופוחדת שלהבא שוב יקרו נזקים כי כבר כמה פעמים השחיקות שלי חזקות ואין לי שליטה בזה כנראה והכאב בקטעים ממש חזק שלקחתי הלילה כבר כדור.
שברתי קצת את השן כתוצאה משחיקה מדובר בשן תחתונה קדמית . רואה בבירור את השבר כי שאר השיניים למעלה חלקה וזאת חדה ופתוחה , וגם כאב בהרבה פעמים ביום וגם רגישות גבוהה ששותה חם וקר. האם הפתרון במצב כזה זה יהיה טיפול שורש וכתר , והאם בגלל שזו שן קדמית קטנה כדאי יהיה יותר לעשות עוד שן לפחות כדי שזה ייראה אותו דבר. וזה שהמקום כואב אומר על עוצמת הנזק כי ניסיתי כמה ימים / שבוע לחכות אולי יעבור וזה לא עובר ויש לי גם טעם מוזר בפה מאז השבר כתוצאה משחיקה ופוחדת שלהבא שוב יקרו נזקים כי כבר כמה פעמים השחיקות שלי חזקות ואין לי שליטה בזה כנראה והכאב בקטעים ממש חזק שלקחתי הלילה כבר כדור.
ציטוט מ גיא וולפין ב 06/06/2016, 7:25 pmלגבי מידת הנזק והטיפול המתאים: יתכן ולא צריך טיפול שורש או כתר, אם מידת הנזק קטנה ייתכן ויספיק גם תיקון ע"י קומפוזיט (="הסתימה הלבנה")
לגבי חריקות שיניים - הסבר ועצות - כדאי לקרוא במאמר הבא:
/95276/243067
כל טוב,
לגבי מידת הנזק והטיפול המתאים: יתכן ולא צריך טיפול שורש או כתר, אם מידת הנזק קטנה ייתכן ויספיק גם תיקון ע"י קומפוזיט (="הסתימה הלבנה")
/95276/243067
כל טוב,
ציטוט מ גיא וולפין ב 06/06/2016, 7:24 pmלגבי מידת הנזק והטיפול המתאים: יתכן ולא צריך טיפול שורש או כתר, אם מידת הנזק קטנה ייתכן ויספיק גם תיקון ע"י קומפוזיט (="הסתימה הלבנה")
/95276/243067
כל טוב,
לגבי מידת הנזק והטיפול המתאים: יתכן ולא צריך טיפול שורש או כתר, אם מידת הנזק קטנה ייתכן ויספיק גם תיקון ע"י קומפוזיט (="הסתימה הלבנה")
/95276/243067
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו
התראות