בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 05/06/2016, 9:55 amיש לי הרגשה מוזרה של כאב עדיין לא גדול מאוד בשן . אבל המוזר הוא שמרגישה כמו כאילו שבר , או מתפורר חלקים למרות שלא רואה כלום מה זה יכול להיות?
יש לי הרגשה מוזרה של כאב עדיין לא גדול מאוד בשן . אבל המוזר הוא שמרגישה כמו כאילו שבר , או מתפורר חלקים למרות שלא רואה כלום מה זה יכול להיות?
ציטוט מ גיא וולפין ב 05/06/2016, 7:43 pmיכול להיות הרבה דברים - למשל חור בשן ו/או שבר בסתימה ישנה וכולי.
רק בדיקה מקצועית ע"י הרופא האישי שלך תוכל לוודא מה המצב ומהו הטיפול המתאים. לא דרך האינטרנט.כל טוב,
יכול להיות הרבה דברים - למשל חור בשן ו/או שבר בסתימה ישנה וכולי.
רק בדיקה מקצועית ע"י הרופא האישי שלך תוכל לוודא מה המצב ומהו הטיפול המתאים. לא דרך האינטרנט.
כל טוב,
ציטוט מ אורח/ת ב 05/06/2016, 8:21 pmאלך להבדק. אבל גיליתי שהסתכלתי כנראה מהשחיקה או משהוא אחר באמת השן הזו יותר פתוחה למעלה שהאחרות לידה סגורות כנראה חומר שן נשחק / נשבר ומזה הכאב השאלה זאת שן אמצעית מהשלושה הקדמיים למטה ושלי לא שחזורים. במקרה כזה האם יוכלו לטפל רק באמצי או בגלל שזו קדמית חייהים לפחות לטפל בעוד אחת? ונראה לי לא רציתי אבל אני רואה שאין לי ברירה ואהיה חייבת לעשות תיקונים נראה לי ולאחריהן סד לילה לפני שאעשה לעצמי עוד נזקים עד שבסוף לא יישארו לי עוד שיניים ובגילי זה עצוב. והאם באמת חומר השן למטה צריך להיות סגור / לא סדוק/שבור חומר השן כי באמת ב2 השינות האחרות שם כי סגור לגמרי. תודה.
אלך להבדק. אבל גיליתי שהסתכלתי כנראה מהשחיקה או משהוא אחר באמת השן הזו יותר פתוחה למעלה שהאחרות לידה סגורות כנראה חומר שן נשחק / נשבר ומזה הכאב השאלה זאת שן אמצעית מהשלושה הקדמיים למטה ושלי לא שחזורים. במקרה כזה האם יוכלו לטפל רק באמצי או בגלל שזו קדמית חייהים לפחות לטפל בעוד אחת? ונראה לי לא רציתי אבל אני רואה שאין לי ברירה ואהיה חייבת לעשות תיקונים נראה לי ולאחריהן סד לילה לפני שאעשה לעצמי עוד נזקים עד שבסוף לא יישארו לי עוד שיניים ובגילי זה עצוב. והאם באמת חומר השן למטה צריך להיות סגור / לא סדוק/שבור חומר השן כי באמת ב2 השינות האחרות שם כי סגור לגמרי. תודה.
ציטוט מ גיא וולפין ב 06/06/2016, 8:22 amאני באמת לא יכול לסייע לך באינטרנט ולהציע תוכנית טיפול או מידע מדוייק או המלצות מעבר למה שעשיתי, ההחלטה באיזו שן לטפל וכיצד חייבת להיות על ידי הרופא האישי לאחר בדיקה מקצועית קלינית ורנטגנית.
כל טוב,
אני באמת לא יכול לסייע לך באינטרנט ולהציע תוכנית טיפול או מידע מדוייק או המלצות מעבר למה שעשיתי, ההחלטה באיזו שן לטפל וכיצד חייבת להיות על ידי הרופא האישי לאחר בדיקה מקצועית קלינית ורנטגנית.
כל טוב,
ציטוט מ אורח/ת ב 06/06/2016, 9:46 amאבל זה שפתוח למעלה לעומת האחרים זה אומר שבר ובמיוחד שהתקפי כאב יש שם והרגשת הלשון נחתכת וכאילו יש שברים ומתפורר שם.
אבל זה שפתוח למעלה לעומת האחרים זה אומר שבר ובמיוחד שהתקפי כאב יש שם והרגשת הלשון נחתכת וכאילו יש שברים ומתפורר שם.
ציטוט מ גיא וולפין ב 06/06/2016, 7:21 pmכאמור אלא אוכל לאבחן בצורה מקצועית דרך האינטרנט.
כל טוב,
כאמור אלא אוכל לאבחן בצורה מקצועית דרך האינטרנט.
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו