בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 04/06/2016, 11:38 amשלום שמי בן,אני בן 24 וסובל מזה כשנתיים מכאבים בפלג גוף עליון(מהקל לכבד - שכמות,צוואר וראש).
עברתי מספר טיפולים,אלטרנטיביים וקונבנציונליים אצל מספר מטפליםמומחיםרופאים ללא כל הועיל.
לאחרונה התחלתי להתעניין בכיוון אחר שהוא שיני הבינה.
באחד מן הטיפולים שביצעתי,המטפל גילה שיש לי בעיה בסגירה של הפה.לאחר ניסיון של עיסוי בשרירי הלעיסה ובאיזורים שונים של הלסת נוכחתי להרגיש כאב עז בחלק מן המקומות.
בעקבות זאת הלכתי לרופא שיניים,ביצעתי צילום פנורמי של הלסת והתברר שיש לי 4 שיני בינה כלואות.
השאלה שלי היא,האם ייתכן כי שיני הבינה הן הלו שיוצרות את מעגל הכאבים הזה?
האם ייתכן שעקירתן תפתור את הבעיות הנ"ל?
שלום שמי בן,אני בן 24 וסובל מזה כשנתיים מכאבים בפלג גוף עליון(מהקל לכבד - שכמות,צוואר וראש).
עברתי מספר טיפולים,אלטרנטיביים וקונבנציונליים אצל מספר מטפליםמומחיםרופאים ללא כל הועיל.
לאחרונה התחלתי להתעניין בכיוון אחר שהוא שיני הבינה.
באחד מן הטיפולים שביצעתי,המטפל גילה שיש לי בעיה בסגירה של הפה.לאחר ניסיון של עיסוי בשרירי הלעיסה ובאיזורים שונים של הלסת נוכחתי להרגיש כאב עז בחלק מן המקומות.
בעקבות זאת הלכתי לרופא שיניים,ביצעתי צילום פנורמי של הלסת והתברר שיש לי 4 שיני בינה כלואות.
השאלה שלי היא,האם ייתכן כי שיני הבינה הן הלו שיוצרות את מעגל הכאבים הזה?
האם ייתכן שעקירתן תפתור את הבעיות הנ"ל?
ציטוט מ גיא וולפין ב 05/06/2016, 7:38 pmבהחלט ייתכן. כמו כן יש לבדוק את האפשרות שהינך חורק שיניים מתוך שינה או מהדקן בחוזקה, ולבדוק אם יש לך הרגלים אחרים שמזיקים לפרקי הלסת ושרירי הלעסיה.
תוכל לקרוא על כך בקצרה במאמר בקישור הבא:
/95276/243067כל טוב,
בהחלט ייתכן. כמו כן יש לבדוק את האפשרות שהינך חורק שיניים מתוך שינה או מהדקן בחוזקה, ולבדוק אם יש לך הרגלים אחרים שמזיקים לפרקי הלסת ושרירי הלעסיה.
/95276/243067
כל טוב,
ציטוט מ גיא וולפין ב 05/06/2016, 7:38 pmבהחלט ייתכן. כמו כן יש לבדוק את האפשרות שהינך חורק שיניים מתוך שינה או מהדקן בחוזקה, ולבדוק אם יש לך הרגלים אחרים שמזיקים לפרקי הלסת ושרירי הלעסיה.
/95276/243067כל טוב,
בהחלט ייתכן. כמו כן יש לבדוק את האפשרות שהינך חורק שיניים מתוך שינה או מהדקן בחוזקה, ולבדוק אם יש לך הרגלים אחרים שמזיקים לפרקי הלסת ושרירי הלעסיה.
/95276/243067
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו