בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 04/06/2016, 10:34 amשלום,
ליפני חצי שנה עברתי טיפול שתלים , ולאחר הטיפול האזור שהורדם מהשפה התחתונה השמאלית ועד הסנטר נשאר רדום ותחושה של נימול.
לאחר כמה שבועות ביקשתי שיוציאו את השתלים עד שהמקום יתרפא וכך עשו.
מאז אמרו לי בבדיקות חוזרות במרפאה שהמקום הולך להתרפא ושז רק עניין של זמן.
(ייתכן וכביכול משכו זמן) חלפה חצי שנה ואני לא חש שיפור משמעותי ( הסברה היחידה שיש שיפור זה כשאני דוקר או צובט את האזור אני מרגיש את הכאב , אך תחושת ההרדמות והנימוח עדיין קיימת) אם מי עליי להתייעץ בנושא? האם לדעתכם נגרם לי נזק בלתי הפיך או שקיים סיכוי שהמקום יתרפא? (זאת הסיבה שהפסקתי את הטיפול של השתלים וחסרות י באזור שיניים.תודה
שלום,
ליפני חצי שנה עברתי טיפול שתלים , ולאחר הטיפול האזור שהורדם מהשפה התחתונה השמאלית ועד הסנטר נשאר רדום ותחושה של נימול.
לאחר כמה שבועות ביקשתי שיוציאו את השתלים עד שהמקום יתרפא וכך עשו.
מאז אמרו לי בבדיקות חוזרות במרפאה שהמקום הולך להתרפא ושז רק עניין של זמן.
(ייתכן וכביכול משכו זמן) חלפה חצי שנה ואני לא חש שיפור משמעותי ( הסברה היחידה שיש שיפור זה כשאני דוקר או צובט את האזור אני מרגיש את הכאב , אך תחושת ההרדמות והנימוח עדיין קיימת) אם מי עליי להתייעץ בנושא? האם לדעתכם נגרם לי נזק בלתי הפיך או שקיים סיכוי שהמקום יתרפא? (זאת הסיבה שהפסקתי את הטיפול של השתלים וחסרות י באזור שיניים.
תודה
ציטוט מ גיא וולפין ב 05/06/2016, 7:30 pmצר לי לשמוע על כך. כדאי לבצע בדיקה יסודית עם מומחה לכירורגיה פה ולסת או עם מומחה לרפואת הפה. כמו כן כדאי לבצע בדיקה עם נוירולוג, ובצע סדרת טיפולים ברפואה משלימה כגון דיקור סיני או יפני.
כל טוב,
צר לי לשמוע על כך. כדאי לבצע בדיקה יסודית עם מומחה לכירורגיה פה ולסת או עם מומחה לרפואת הפה. כמו כן כדאי לבצע בדיקה עם נוירולוג, ובצע סדרת טיפולים ברפואה משלימה כגון דיקור סיני או יפני.
כל טוב,
ציטוט מ גיא וולפין ב 05/06/2016, 7:30 pmצר לי לשמוע על כך. כדאי לבצע בדיקה יסודית עם מומחה לכירורגיה פה ולסת או עם מומחה לרפואת הפה. כמו כן כדאי לבצע בדיקה עם נוירולוג, ובצע סדרת טיפולים ברפואה משלימה כגון דיקור סיני או יפני.
כל טוב,
צר לי לשמוע על כך. כדאי לבצע בדיקה יסודית עם מומחה לכירורגיה פה ולסת או עם מומחה לרפואת הפה. כמו כן כדאי לבצע בדיקה עם נוירולוג, ובצע סדרת טיפולים ברפואה משלימה כגון דיקור סיני או יפני.
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו