בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 30/05/2016, 1:18 pmיש לי כאב בשן נראה שזה עששת ויכול להיות אף טיפול שורש אלך שיראו אבל האם עששת אפשר תמיד לראות בצילום ואו במבט לא יכול להיות מקרים שלא יראו למרות כאב שהצילום מפספס? והאם זה יכול להשפיע גם על חולשה בכל מיני מקומות בגלל העששת בעקבות הזיהום.?
יש לי כאב בשן נראה שזה עששת ויכול להיות אף טיפול שורש אלך שיראו אבל האם עששת אפשר תמיד לראות בצילום ואו במבט לא יכול להיות מקרים שלא יראו למרות כאב שהצילום מפספס? והאם זה יכול להשפיע גם על חולשה בכל מיני מקומות בגלל העששת בעקבות הזיהום.?
ציטוט מ גיא וולפין ב 31/05/2016, 5:54 amבגלל שצילום רנטגן הוא תמונה דו מימדית של גוף שהינו תלת מימדי לא תמיד אפשר לאבחן כל מצב ברנטגן. האבחנה המקצועית צריכה להיות שילוב של בדיקה בתוך פה המטופל + סיפור המקרה ותלונות המטופל + צילומי רנטגן בזוויות שונות.
כל טוב,
בגלל שצילום רנטגן הוא תמונה דו מימדית של גוף שהינו תלת מימדי לא תמיד אפשר לאבחן כל מצב ברנטגן. האבחנה המקצועית צריכה להיות שילוב של בדיקה בתוך פה המטופל + סיפור המקרה ותלונות המטופל + צילומי רנטגן בזוויות שונות.
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו