בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 05/05/2016, 6:32 pmהיי אני עושה גשר בשיניים עכשיו והיום היה לי ביקור אצל רופא שיניים והוא שם על המגש כמה סוגי מספריים כאלה ומשך איתם את החוט ברזל שמחבר בין קוביה לקוביה כדי למתוח והוא כל פעם לקח מספריים בגודל אחר ומשך ממש מעניין אותי למה כל פעם הוא השתמש במספריים אחר?
היי אני עושה גשר בשיניים עכשיו והיום היה לי ביקור אצל רופא שיניים והוא שם על המגש כמה סוגי מספריים כאלה ומשך איתם את החוט ברזל שמחבר בין קוביה לקוביה כדי למתוח והוא כל פעם לקח מספריים בגודל אחר ומשך ממש מעניין אותי למה כל פעם הוא השתמש במספריים אחר?
ציטוט מ גיא וולפין ב 06/05/2016, 10:43 pmאלו לא מספריים אלא מלקחיים וצבתות מסוגים וגדלים שונים, שלכל סוג יש גם פעולה אחרת שבה מבצעים כיפוף או מתיחה בכיוון אחר של החוטים, בהתאם לעמדת השיניים ולתנועות או לכיוונים שהרופא רוצה שבהן הן יזוזו בתהליך יישור השיניים.
כל טוב,
אלו לא מספריים אלא מלקחיים וצבתות מסוגים וגדלים שונים, שלכל סוג יש גם פעולה אחרת שבה מבצעים כיפוף או מתיחה בכיוון אחר של החוטים, בהתאם לעמדת השיניים ולתנועות או לכיוונים שהרופא רוצה שבהן הן יזוזו בתהליך יישור השיניים.
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו