בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 27/04/2016, 11:21 pmשלום ניגשתי לרופא שנייים בגלל שהשניים התחתונות לא מסודרות וכמה שניים עקומות למטה והרופא אמר לי שאני צריכה לעשות גשר אך לפניי זה צריכה לעקור את שניי הבינה שלי שלא יפריעו לגשר אבל השאלה שלי היא עם אני יעשה את הגשר בלי לעשות את העקירות השניים שלי לא יתיישרו ...לציין ששני הבינה שלי לא כלואות ואני לא מתלוננת מכאבים אבל אני פשוט מפחדת מהעקירה
שלום ניגשתי לרופא שנייים בגלל שהשניים התחתונות לא מסודרות וכמה שניים עקומות למטה והרופא אמר לי שאני צריכה לעשות גשר אך לפניי זה צריכה לעקור את שניי הבינה שלי שלא יפריעו לגשר אבל השאלה שלי היא עם אני יעשה את הגשר בלי לעשות את העקירות השניים שלי לא יתיישרו ...לציין ששני הבינה שלי לא כלואות ואני לא מתלוננת מכאבים אבל אני פשוט מפחדת מהעקירה
ציטוט מ גיא וולפין ב 28/04/2016, 7:28 pmברור שעקירות זה מפחיד, אבל את התשובה המקצועית לגבי הצורך בהן לפני יישור שיניים כבר קיבלת... אז זו בעצם החלטה שלך, להתגבר על הפחד ולעשות - או לוותר על הכל.
כל טוב,
ברור שעקירות זה מפחיד, אבל את התשובה המקצועית לגבי הצורך בהן לפני יישור שיניים כבר קיבלת... אז זו בעצם החלטה שלך, להתגבר על הפחד ולעשות - או לוותר על הכל.
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו