דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: חייב טיפול?
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 15/10/2015, 3:17 am</div>מאוד אמין שאתה מפחד מטיפולי שיניים.. ניסיון יפה.. ;) לפחות שנינו מסכימים שיש מה לחשוש מטיפול שורש, הטיפול שהרופא אמר שאני צריכה לעשות. אני כבר פיספסתי את "לטפל בהקדם לפני שמחמיר". כבר החמיר. השאלה אם אני יוכל להשאיר את המצב ככה על ידי פעולות מסוימות שאקפיד עליהם וכך אמנע החמרה נוספת או שתהיה הקלה? וכמו שציינתי קודם אין לי כאבים וכפי שהבנתי זה מוזר שבשלב הזה אין לי כאבים. מי אמר שיהיו לי כאבים בעתיד? סתם לעשות טיפול שורש בלי כאבים? אני יכולה להישבע שהפחד הוא יותר משל אחרים. כשהלכתי לבדיקה וידאתי עם הרופא שזו רק בדיקה ולא טיפול ובכל זאת שקשקתי. והטיפול שורש התגלה כי סה"כ הוא רצה לבדוק מה קורה עם השן בינה השניה ואז הוא ראה את השן הזו, בלי בדיקה יסודית בכלל. יש לי הרגשה שאם אני מתחילה טיפולים הם לא ייגמרו. ובקשר למאמרים- אין מאמר/אתר נגיש שלא נכנסתי וקראתי ואין סרטון ביוטיוב שדילגתי. דחיתי את הבדיקה הרבה זמן ויצא לי לקרוא הרבה.. בבקשה תענה לי למה חייב לעשות טיפול שורש ואם יש סיכוי שהכאבים ידלגו עליי כמו עד עכשיו? ומה אני יכולה לעשות כדי שלא יחמיר? תודה רבה.</blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל