דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: בליטה קשה מעל שן
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 18/09/2015, 11:37 am</div>צודק. לצערי הילדה לא מטופלת באופן קבוע. יש רופא, היא פשוט מפחדת. לפני שנתיים היא החליטה שהיא לא הולכת יותר. כשהיא היתה אומרת לי שיש לה כאבים הייתי אומרת לה שנזמין תור ואז היא היתה טוענת שעבר לה. היא כבר הפסיקה להתלונן על כאבים כי היא יודעת שזה יגרור תור אצל הרופא. פעם אחת הזמנתי לה תור והיא התחילה לבכות ולאיים שהיא תברח יום לפני מהבית, התחננה שאבטל (ואני חייבת להגיד שהיא ילדה טובה וממושמעת בדרך כלל). היא התחילה לפחד מאוד מאז שהיא גילתה שעושים זריקה בטיפול, היא לא שמה לב לזה בטיפול עצמו ואיכשהו היא שמעה על זה. אין לה בעיה עם הרופא. תמיד היא לא אהבה ללכת לרופא שיניים ואם כבר הסכימה זה אך ורק אליו וגם לדעתי הוא רופא מאוד סבלני ואנושי. במרפאה הכניסו בעבר רופא שמתמחה בילדים והיא פשוט סירבה להיכנס אליו והשתוללה והתעקשה להישאר עם הרופא הנל. קשה בגיל שלה להכריח ללכת לטיפול, זה גיל שיש לה כבר דעה. יכול להיות שזה נבע מהפחד שלי (פעם הייתי חרדתית מאוד) ולטיפולים אבא שלה לקח אותה (בשבילה זה היה עדיף) כי לא הייתי מסוגלת , למרות שהיא ביקשה. לא זכור לי ששידרתי לידה את הפחד שיש לי, הייתי מביאה תירוצים אחרים. וכשאני מנסה לשכנע אותה אני מציגה כאילו זה לא נורא בכלל. קראתי איך מדברים עם ילדים (לדוגמה לא מזכירים את המילה כאב, גיבורה וכדו) ובסוף היא חרדתית כמוני. אני ממש אודה להמלצות מה לעשות איתה ואיך לגרום לה ללכת לרופא. שלא תסבול כמו שאני סבלתי . היא לא מוכנה לשמוע את צמד המילים רופא שיניים (ולא משנה מה מטרת הביקור). לא זכור לי שיש עוד משהו שיש לה לגביו דעה כל כך עמידה. אני ממש מיואשת. יצא ארוך מאוד. סליחה</blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל